taurete (dsign) vs. toata lumea pe traseul Bucuresti - Campulung Muscel - Brasov - Babarunca - Cheia - Bucuresti 1-0
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by stoicanu View Post0,5 sec este mult.
Si una este sa stai cu semaforul in fata sa astepti sa se faca verde si alta este sa faci un filmuletz.
Am si eu unul proaspat, cate sec sta apris ASR-ul.
http://youtu.be/hDR2JRY3XOY
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Posttaurete (dsign) vs. toata lumea pe traseul Bucuresti - Campulung Muscel - Brasov - Babarunca - Cheia - Bucuresti 1-0
Sunt curios cum stau cu 0.9tCE. Poate fac o cumparatura cu colegul Stoican
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Posttaurete (dsign) vs. toata lumea pe traseul Bucuresti - Campulung Muscel - Brasov - Babarunca - Cheia - Bucuresti 1-0Originally posted by dsign View PostNumai incapabili pe sosele. Sa nu mai zic de cazanele de masini, cu numar de BG.
Fratili Dsign,nu ne dezamageste pe Babarunca
Nu fug ale noastre prea tare,dar pe curbe......sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by dsign View PostNumai incapabili pe sosele. Sa nu mai zic de cazanele de masini, cu numar de BG.
Originally posted by stoicanu View PostO sa dau cosul meu la altcineva sa faca cumparaturi cu tine sa nu mai zica lumea ca eu nu stiu sa cumpar.
ma bag si eu la testeCan't touch this !
Comment
-
Bingo geo ......daca e soferul meserias se tine si cu logan stock de bara ta spate pe curbe
Nu cred ca are vre-o relevanta dany cu 0.9 turbo ......adica te tineai de masina lu speedu pe a 2 si a 3 deci cred ca se mesca bine zambilicasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Daia iti dau tie 2 masini numai pe plecare Geo ? ))...
@Matheo - ce filme ai vazut ? ... din cate stiu am stat in spatele tau tot drumul
Comment
-
si de la semafor ... cum era ?! Cand era rosu, eu plecam pe galben sau cum de plecam mereu in fata ta ( 1-2 masini ) )))
Comment
Comment