If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan 1.4 GPL cu resoftare Dimsport vs. VW Jetta (aia cu fata de Golf 5, probabil cu motor pe benzina 1.6 - ptr. ca nu se auzea nici un troncanit de dizel) -> 0 - 80km/h cu plecare de la semafor - 1-0 (l-am facut cu o aripa, distanta f. mica)
Logan 1.4 GPL cu resoftare Dimsport vs. Logan 1.5 dci70 (probabil cu resoftare, desi nu scotea fum deloc) - egalitate (pana la 80 de km pe ora am mers bot la bot). Nu am reusit sa ma distantez pe nici o treapta(1,2,...) desi am schimbat treptele doar la peste 5000 de rpm. Probabil daca continuam peste 80 de km/h, ar fi luat-o inainte.
1,4 laureat vs opel astra '96 sau ce an o fi, break, motor 1,6 101 cp (zice proprietarul) 0-1, bara mea fata statea la bara lui spate..nu prea imi place cum merge a mea :|
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
nu stiam ca are 1,6 101 cp, mi s-a parut parnaie de masina...da' m-a facut ) oricum a fost de distractie. culmea, eram pe rosu cand am facut liniuta, si am mai mers cativa zeci de km pe rosu si tragea super smecher ) dupa am alimentat ,3 liniute si mi s-a parut mai lenesa .. )
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Conteaza si cutia de viteze.
E posibil sa aiba mai multi cp si sa isi ia bataie daca are cutia lunga.
Am simtit treaba asta cand m-am dat cu 1.4 16v 100 cp Astra J care imbatraneati pana la 100 km/h
pai la 1,6 mpi si 1,6 16v putem zice ca poate face ceva in fata unui Astra .dar cu 1,4 mpi e greu sa castigi.doar daca nu e tiganit si demontat tot de pe el.doar volan si o naveta de bere sub fund.
Si nici timpi oficiali nu ii sunt favorabili la Opel.
Asa ca sa nu subestimam Dacia.
De nu m-ati innebunit cu timpii astia oficiali- de parca ar fi Dumnezeu pe pamant nu altceva!
Timpii astia care sunt pe la o secunda diferenta depind de f multi factori incepand de la cat de realist a fost constructorul cand a trecut timpul oficial, sau cu anvelopele pe care le ai si terminand cu viteza de reactie a soferului etc.
Gata daca Logan are 10.4 secunde timp oficial 0-100 sigur bate alta masina care are 10.8 secunde 0-100. Complet eronat!
eu vs chevrolet aveo 1.2 = 1-0 cand i-am dat a treia mi s-a rupt evacuarea ( a iesit din toba intermediara ) parca intrase nos )))) diferenta a fost o masina jumatate pana la capat de a treia
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment