Rezultat live, de pe pista.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Ma nu va mai luati de X-uri, ca aduc cazanul.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Nu tre sa-l omori din ambreiaj, nici nu clipeste martorul ESP in bord. Plecare la minim 2500 rpm, pedala eliberata rapid si fin, turatia nu trebuie sa scada sub 2500 si pleca ca din pusca, fara nici un scart sau licarit de leduri in bord.
Chiar ii musai sa ma duc la Dacia sa cer drive-test cu Sandelu de 0.9 ?sigpic
Comment
-
Nu conta deloc decisiv.
Nu e vina mea ca 0.9 a fost subestimat iar diferentza a fost maricica.
Si poate in loc sa plece scapa de kg in plus si mai plecat o data la cumparaturi
Cert este , fara nici o suparare , acel 1.6 gpl nu are sanse in configuratia actuala la cumparaturile din mers
P.S. Detin 85kg
Originally posted by Doc View PostMa nu va mai luati de X-uri, ca aduc cazanul.sigpic
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostStoicane, tu erai solo in masina si mai mult de 75, maxim 80 kile, nu-ti dau.
1.6 soft+gpl, avea pe langa sofer cel putin un kintal in plus in dreapta...nu ca ar fi contat decisiv, da' oricum.
Nu cred ca e cazu sa cautam scuze pt 90 de cai ma asteptam sa traga mult mai bine. Eu as vrea sa ma mai dau cu el si de pe locCan't touch this !
Comment
Comment