Mai am sa pun axa sa fac softul si alt ambreiaj dar vaca trage bine acum
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Nu stiu ce sa zic cu turbo mai mare )
Ca idee: sa vada in ce presiune merge turbo ala. Ii poate da putina presiune mai mare (nu stiu ce turbo e, poate ne lamureste cineva un cod ceva), sa ii faca alt traseu de admisie + intercooler mai mare cu traseu din inox/aluminiu, alta evacuare, soft pentru benzina mai multa si cam aia e. Ar putea sa ii creasca ceva puterea. Dar nu stiu cat de safe e. Catalizatorul nu influenteaza asa mult la turbo. Ba chiar ii poate merge mai prost cu sonda anulata.sigpic
Comment
-
Originally posted by alessandro View PostGpl ul incepe sa isi faca efectul.
Parametrii buliti, supape, greutate....nu mai e de curse...welcome to my world
Comment
-
Am obtinut locul 1. Multumesc frumos !!!
In primul filmulet cu Honda aceea, era un CRX VTI de 160 cp. cu probleme la ambreiaj cica, cu Toyo R888 pe fata si jante Sparco. Ne-am dat la libere si l-a incadrat la S2.
In al doilea filmulet m-am dat cu Suzuki Swift model 1992, aveam spaima ca ma bate de vorbesc singur, era un 1.3 16v 101cp la baza, 800 kg., cu admisie, traseu marit fara catalizator si toba, golit blana (eu aveam scaunul in dreapta) si l-am recuperat si l-am batut cu jumatate de masina. Daca aveam si eu plecare ca a lui...
In afara de Honda de 160 cp. nu m-a batut nimeni. Adversarii de la S1 erau cei 4 ce urmau dupa noi in clipul cu Honda (Peugeot 106 1.4 16v pregatit de drag, Suzuki Swift 1.3 16v, Dacia Logan 1.4 al lui Vampy, Honda CRX 1.5 16v 115 cp) + o Dacia 1300 cu Alpine, serpi, traseu si carburatoare Dellorto duble, un Clio Symbol 1.4 MPI, un Golf 3 1.6 varza si o Skoda Fabia 1 1.6 16v, .
edit: i-a batut Loganul ala de care radeau ca are gaz .Last edited by aleXpeed; 16 June 2014, 00:34.
Comment
-
Bravo ma tantalaule !sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by Ionut.11 View Post................................
Eu vs logan 1.6 8v stock 2-0 a doua oara am plecat prost rau eram cu lau in masina l.am luat pe parcurs si l.am articulat bine
Eu vs logan 0.9tce 0-2 din mers odata de la 40 cu a doua, odata de la 60 cu a doua ma ia pe capat de 3
Ma gandesc ca era mai ametit asa ala cu 1.6...
Comment
Comment