If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu inteleg cum ai nepotit Loganu ala 1.6 si ti-ai luat-o de la 0.9 tce.
Ma gandesc ca era mai ametit asa ala cu 1.6...
si eu m-am mirat si eram sigur ca bat 0.9 ....
in seara asta am fost asa:
viteza 16v fara servo (care se plange tot timpu ca nu ii trage masina) roti stock fata, filtru aer imbacsit vs eu 1.4 cu servo aer soft traseu 50 serpisori admisie de megane 1-0 doua masini
ccd 1.6 8v traseu 50 serpi soft vs eu 1-0 o masina imi da
dyzu 1.6 8v traseu 50 serpi soft pt axa 263 vs eu 1-0 stau langa usa lui din fata
in concluzie cred ca ii dau foc ca nu trage )))
Ma plang ca nu trage cu filtrul de aer de 9000 + km., catalizator, evacuare stock iar mai nou n-am plecare cu panaramele astea de 185/65 dar se intinde pe trepteee, e blana !! O sa iau 185/65 BUNE. Cu 195/50 Toyo plec blana dar mestec in cutie ca la mamaliga + autonomia mica. Dar am bujii noi, si-a mai revenit.
in seara asta am fost asa:
viteza 16v fara servo (care se plange tot timpu ca nu ii trage masina) roti stock fata, filtru aer imbacsit vs eu 1.4 cu servo aer soft traseu 50 serpisori admisie de megane 1-0 doua masini
ccd 1.6 8v traseu 50 serpi soft vs eu 1-0 o masina imi da
dyzu 1.6 8v traseu 50 serpi soft pt axa 263 vs eu 1-0 stau langa usa lui din fata
in concluzie cred ca ii dau foc ca nu trage )))
Nu ceda asa usor.
Mai ai ceva de lucru acolo.
Tu ai plecare buna dar pierzi pe parcurs din ce am vazut eu.
Tu ai vazut cu ce te-ai dat?
Serpi traseu fara una fara alta.
Ma plang ca nu trage cu filtrul de aer de 9000 + km., catalizator, evacuare stock iar mai nou n-am plecare cu panaramele astea de 185/65 dar se intinde pe trepteee, e blana !! O sa iau 185/65 BUNE. Cu 195/50 Toyo plec blana dar mestec in cutie ca la mamaliga + autonomia mica. Dar am bujii noi, si-a mai revenit.
Te plangi ca muratura, baga si tu maimuta 2-3 nopti prin centru vechi si ai bani de filtru, gume etc )
Distrigaz vs. VW. Jetta 1.6 TDI de 105 cp parca 2-0 (un zid chinezesc distanta)
Distrigaz vs. Opel Astra H 1.7 CDTI 101 cp (sau cat are) 2-0 (un zid chinezesc distanta)
Distrigaz vs. BMW 320i sedan (acelasi care m-a batut data trecuta cu o masina jumate) 2-0 (distanta cam o masina si un pic).
Toyo au fost la inaltime si la fel si turele mari, vioaie-n draci...
Sa bag si eu.
0.9 vs VW Jetta aceeasi 1.9 tdi 1-1 ( m-a luat la peste 150 unde cred ca aveam deja 800m)
0.9 vs Dokker de marfa 1.5 dci 75cp 1-0 ( a fost de incalzire)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment