nu, de fapt ananas si corcoduse
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by hasserro View PostAcum imi dau seama de diferenta dintre logan II si mondeo mk3 din 2005, cand intrasem cu 120 in aceiasi curba, pe ploaie si masina nu dadea nici o emotie...
Comment
-
A fost o seara la inaltime:
Distrigaz vs. Clio ala rau dCi 1-1 (diferente de o masina, ori eu, ori el). Prima oara l-am batut, omul n-a mai zis nimic de la misto-urile ca "iar vrei sa iti dau bataie rau?" si apoi a zis ca o da' dracu' de turbina si baga boost la maxim sa rupa boost-controllerul. A 2-a oara m-a batut o masina dar tot sunt multumit de taraba cand el a dat cat se poate in biata turbina.
Distrigaz vs. Mercedes E-Klass (model 2012) 200 sau 220 CDI (136 cp) 3-1. Mereu il bateam daca nu fura startul.
Cica urla lumea cand au vazut cum lua bataie limuzina smechera de la un Logan 1.4 cu gaz si 250.000 km. )). "Faci firma de rusine..." "Da-i foc la Mercedes..." )
A fost frumos.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostCe pretentii sa ai de la un E diesel, in afara de confort?
E200 e ca si cum ti-ai lua logan cu volan pe dreapta inamtriculat pe bulgaria.
Comment
-
Are si boost controller ca sa-si arunce turbina/motorul in aer iar cu turbina lui toata lumea e in dubii...
Cert e ca fata de data trecuta este clar ca bujiile au fost o mare problema din moment ce i-am dat o masina in aceleasi conditii in care s-a dat omul. De suparare si-a dat prostia aia la maxim, ramasese mut ca il batusem . Aia e...
Comment
-
pai tocmai nu e numai soft ca ii explicam ca si eu am dci softat si nu trage in veci asa si omul incepuse sa ma injure ca ce stiu eu ca el are doar soft ne-am certat si contrazis si pana la urma am lasat de la mine nu aveam cale de rezolvare cu el,parerea mea are alta turbina clar,stima
Comment
Comment