@hasserro trebuie sa te orientezi catre 1.4 nici decum catre 1.6.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by stoicanu View Post@hasserro trebuie sa te orientezi catre 1.4 nici decum catre 1.6.
4 insi in ambele masini dar eu aveam in jur de 100 de kg in plus. Pana la 110 era cu jumatate de masina in fata mea.
Eu zic ca fac 1.4 in momentul de fata cu 1sg persoana in fiecare masina, dar nu am avut ocazia sa ma mai dau inca.
Cu 1.6 16v a fost mai mult la misto, stiam cum trage masina si ca ma face praf dar am vrut sa vad cam care e diferenta.
Verdict: 30 de cai conteaza ENORM
@ionut ma gandeam eu de ce mi-ai spune de 1.2 tsi de 85 ca ma face cand stiam clar ca nu as avea sanse.
Apropo, acel tsi de 85 are de fapt vreo 94 de cai, cauta pe net, deaia trage asa bine.
Comment
-
Cum sa zici ca nu ii pune jos? E o masina mai grea decat logan 0.9 tce, de aceea probabil pe hartie au timpi apropiati.
Eu am curaj sa pun pariu ca in practica 1.2 tsi de 85 pe toledo face 0.9 turbo cu start de pe loc sau de la orice viteza.
Comment
-
Originally posted by hasserro View PostCum sa zici ca nu ii pune jos? E o masina mai grea decat logan 0.9 tce, de aceea probabil pe hartie au timpi apropiati.
Eu am curaj sa pun pariu ca in practica 1.2 tsi de 85 pe toledo face 0.9 turbo cu start de pe loc sau de la orice viteza.
Dovedeste ca asa e ca tine, prin fapte, nu prin ce ai auzit pe la altii daca tot esti asa curajosCan't touch this !
Comment
-
nu stiu ce sa zic, e foarte posibil ca tu sa ii dai un tir )))
Probably the best going 85 PS car of the last decade. Surely well working engine for the new Toledo. More at: http://www.Autoforum.cz/prvni-dojmy/testujeme-s...
oricum toledo e toledo nu are comparatie, o sa se schimbe si numele forumului in curandCan't touch this !
Comment
-
Eu cu crampe la stomac vs megane 3 1.6 16v 110 cai 2-0 pleaca foarte bine de pe loc il recuperez pe capat de 3 si sunt jumatate de bot in fata lui pana la 150
Eu cu crampe la stomac vs megane 3 1.5 dci 110 cai 2-0 pleaca foarte prost... distanta era de vreo trei masini. Ii taie motorina la plecareLast edited by Ionut.11; 15 July 2014, 00:41.Can't touch this !
Comment
Comment