care ar fi rezultatul intre un logan 1.4 remapat si o solenta 1.4 stock la fel intre un logan 1.4 remapat si un aveo 94 cp?
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Filme de ieri de la DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 2009 - TULCEA gasiti aici pe www.************/racecars.html
Comment
-
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View Postsupercar nu merge sa deschid filmuletele... ??cum fac? ca vreau sa le vad
Comment
-
Azi am pierdut 50RON pe o tabla de passat
Logan Prestige 1.6 16v - VW Passat 1.9 TDI 130 CP (2003)
Am pariat eu si inca 4 colegi pe colegul nostru , 50RON ca Passat'ul face Loganul . Asa ca la ora 9:00 pe drumul dinte benzinaria Celsius pana la intrare in Lumina (Constanteni stiu zona) eram prezent acolo .
Din 3 curse , 2 au fost pentru logan iar a 3-a pentru passat . Trebuia 3-0 dar a ratat a2a asta cu loganul .... a schimbat prea devreme ....
Asa ca....aviz amatorilor de Passat'uri din DE. !
Comment
-
Originally posted by Roupdate View Post[B][COLOR="Red"].............................
Ala din 2003 130 cp (cu kilometrii o caruta la bord) nu mi se pare ciudat sa nu poata dovedi un 1.6 16V la sprint.
Am vazut sprint 1.6 16V cu Golf V tdi (105 cp), pana la 140 au stat bot la bot, dupa care a luat avans Golfu (''taie'' mai bine aeru, chiar daca e mai greu).
Comment
-
Originally posted by Roupdate View PostAzi am pierdut 50RON pe o tabla de passat
Logan Prestige 1.6 16v - VW Passat 1.9 TDI 130 CP (2003)
Am pariat eu si inca 4 colegi pe colegul nostru , 50RON ca Passat'ul face Loganul . Asa ca la ora 9:00 pe drumul dinte benzinaria Celsius pana la intrare in Lumina (Constanteni stiu zona) eram prezent acolo .
Din 3 curse , 2 au fost pentru logan iar a 3-a pentru passat . Trebuia 3-0 dar a ratat a2a asta cu loganul .... a schimbat prea devreme ....
Daca avea 140cp passatul facea pe logan,la 140cp scoate 0-100kg sub 10sec.
Comment
-
Din date oficiale Passat'ul este cu 0.3sec mai rapid .. adica nimic ! Diferenta o face soferul , dar passat'ul ala are km in bord de vreo 4-5 ori mai mult ca loganul cred...
Totusi sunt 5/6 ani de cand passat'ul ala tot umbla ...
@SUPERCAR : putea sa aibe si 5 tone si 1000 CP , daca facea (odata) suta in 10 sec , chiar si diesel putin conteaza .
Nu suport faza aia cu : Benzina face praf Desel'ulrile ca's puturoase ... cand trece un 300C de 3.0 CRD cu 218 CP pe langa tine cu cele 2 tone....... si invers !
Comment
Comment