liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Diferenta e ca eu pe gps am scos 10.8 secunde, pe plat.
O sa mai fac un test cand se mai consuma benzina din rezervor, sa fie mai usurica si am sa si filmez cumva.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostIn schimb cum ma prinde unu cu 1.4 mpi cum ma arde.
Si nu se mai satura
@mumus trebuie sa mai bagi vitamine in Loganisti de la Brasov poate mai ies si ei din casa
Sent from my iPhone using TapatalkCan't touch this !
Comment
-
Nu am ce spui tu.
Eu am folosit un programel pe android, cu ala am facut si cu meganul si cu seatul in acelasi loc...cu meganul am scos 13 secunde, dar daca mai incercam si eram mai agresiv scoteam un 12... Iar cu seatul am scos cel mai bun timp 10.8
Nu conteaza neaparat timpul scos, cat ca a fost seatu mai rapid decat meganul 2 1.6 16v de 113 cp, si motorul era in toate mintile lui... Avea vreo 90000 km.Last edited by mumus; 17 February 2015, 13:39.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Pai torque este program pt android, dar daca ai deja un programel...
ELM327 este un emitator bluetooth care se conecteaza la portul obd2 al masinii si citeste senzorii.
Track Recorder este add-on pentru torque.
Cele mai bune rezultate ale mele:
9,5 secunde 0-60 mile/h
10.2 secunde 0-100 km/h
17.3 secunde 402 m
~20 de secunde 0-150 km/h pe ceas
<1 minut 0-200 km/h pe ceas
Teste facute cu cauciucuri de iarna, abia astept sa vina primavara sa-mi testez noile dunlopuriLast edited by Dripci; 17 February 2015, 13:48.
Comment
-
Daca as avea acel emitator...
Oricum programelul 'meu' e free si este foarte simplu de folosit. Il poate incerca oricine are android:
Speedometer gps pro.
Foarte important drumul nu era la vale, era undeva intre zero si 1 la suta rampa, deci in nici un caz la vale. Mi-as fura caciula singur...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by Ionut.11 View Postcine e ma ala cu mpiu? Adu-l incoa !
Nu mai dau de el
Dar daca il gasesc ii il alerg de ii sar rotile
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce zic aparatele e una ce e pe strada e alta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally posted by Dripci View PostPai torque este program pt android, dar daca ai deja un programel...
ELM327 este un emitator bluetooth care se conecteaza la portul obd2 al masinii si citeste senzorii.
Track Recorder este add-on pentru torque.
Cele mai bune rezultate ale mele:
9,5 secunde 0-60 mile/h
10.2 secunde 0-100 km/h
17.3 secunde 402 m
~20 de secunde 0-150 km/h pe ceas
<1 minut 0-200 km/h pe ceas
Teste facute cu cauciucuri de iarna, abia astept sa vina primavara sa-mi testez noile dunlopuri
Nu am inteles ce masina detii.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by mumus View PostDaca as avea acel emitator...
Oricum programelul 'meu' e free si este foarte simplu de folosit. Il poate incerca oricine are android:
Speedometer gps pro.
Foarte important drumul nu era la vale, era undeva intre zero si 1 la suta rampa, deci in nici un caz la vale. Mi-as fura caciula singur...
Cu peugeotul cu aceiasi aplicatie, vara la 25 de grade si cauciucuri de vara, singur si cu rezervorul aproape gol am scos 11.9
Comment
-
Originally posted by Dripci View PostCredeam ca s-a subinteles. Focus 1 1.6 16v 101 cai
Dupa cateva sapaturi dupa datele ce se gasesc pe net te incadrezi intre 1.4 mpi si 1.6 mpi(8v) Logan
Cat despre aplicatii mai ales cele ce iau viteza de pe GPS si se folosesc de senzori gravitationali nu au nici o treaba.
Am scos cu Logabu 0-100 3.5 sec si 0-400 m cam 7 sec.sigpic
Comment
-
mie mereu mi-a dat rezultate credibile. mai ramane si varianta cu cronometru de mana, rezultat programel, masurat filmare, si facut medieUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Cu focus 1 1,6 16v vs supernova 1,4 75 cp,pana la 100km/h a stat ford cu o masina in fata,dupa se intindea fordul,daca faci referire cu 1,6 16v de logan bate loganul,cu 1,6 8v,aici e dubios,loganul pleaca bine,e mai usor iar cu dci 85 cam la fel cu 1,6! Daca dci-ul are soft te bate cam ca un 16v
Comment
-
Dupa cateva sapaturi dupa datele ce se gasesc pe net te incadrezi intre 1.4 mpi si 1.6 mpi(8v) Logan
@LOGANUTZU
Pai, un turbodiesel cu soft e o nuca tare de spart. Daca e si softul bun, cred ca ai dreptate.
Calculele de pe hartie pun Loganul pe primul loc, el pleaca cu prima sansa. Deci nu ar fi un capat de lume daca pe strada se confirma ce scrie la carte.
Stati ca vine primavara acum, se (re)deschide si Motorpark Romania, poate se organizeaza si DragDay pe langa TrackDay...o sa fie distractie .
Comment
Comment