logane deloc ?
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by Roupdate View PostCred ca asa o sa iti zica tie ala din BMW 335d "Revino'ti la realitate..." cand va face praf un Skoda RS / VW Scirocco de 2.0 si 200CP Benzina ....sigpic
Comment
-
ca sa terminam cu offtopicul nu o sa propun acum o comparatie intre 330d si dodge viper cu motor de 8 litrii
serios, putem reveni la subiect? curse intre loganuri, adica...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Am facut cu un Cielo (de Coreea) o liniuta cu start lansat (de pe tr II).
L-am dovedit, dar asa la limita, demaraj pana pe la 140 tr IV (am plecat din spatele lui pe tr II, pe tr III la blana am inceput deja sa trec cu botu de botu lui).
Daca e drum lung si apuca sa dea tr V se duce in fata, eu de la 150 urc greu, el urca o idee mai usor.
PS: daca n-o aveam remapata, sunt ferm convins ca nu prea erau diferente la demaraj.
Cielo in stare foarte buna (atentie, nonEuro)
Comment
-
Logan 16v vs Ford Focus TDCI!!!!de la 80 la 150,de la 110 la 180,si pana la top speed(la mine 200) nu am avut ce discuta cu el!!!Merita fiecare banut softul pe 16v!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
aseara am facut 3 liniutze cu un taximetrist d-asta tanar, nervos. Eu am 1,4 el avea 1,5 dci 65 cp. Nu a schitat nici cel mai mic gest... Am facut intre 3 semafoare si de fiecare data deznodamantul a fost acelasi. De mentionat ca el era singur si eu mai eram si cu prietena ( 50 kg ).sigpic
Comment
-
as recunoaste frate ca as pierde nici o problema
cineva zicea ... nu conteaza daca castigi cu 1 cm sau cu 1m , castigul e castig !!
eu nu inteleg , am dat linie cu un focus 1.6 101cp benzina , primele doua ture am pierdut si urmatoarele 3 am castigat
castig cu focus 1.6 si pierd cu logan de 1.6 stock bine ..ca am si castigat dar cu alt sofer alta masina ...is foarte multe chestii la mijloc zic euIts just a car ...
Comment
-
Originally posted by raduprov View Post.......................................
castig cu focus 1.6 si pierd cu logan de 1.6 stock bine ..ca am si castigat dar cu alt sofer alta masina ...is foarte multe chestii la mijloc zic eu
Pana pe la 120 si eu ma tin de frate-meu (Focus2 1.6), dupa care incep sa-l pierd.
Comment
Comment