If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca a avut mai putin ulei (cat mai putin?) in cutie, asta combinat cu forja...
Nasol oricum. Dar nu stiu cum sa se duca uleiu din cutie la forje, sau nu exista posibilitate sa fie monitirizat, ceva senzor...?
Exista maxim senzor de temperatura a uleiului in anumite cutii de viteze automate. Cu cat e mai putin ulei, cu atat acesta e mai incins. Cand se ajunge in aceasta situtie, deja e tarziu.
Logan 1.2 cu 4 persoane vs matiz de la semafor. 1-0, 3 masini pana la 100.
Logan 1.2 cu 4 persoane vs a6 benzina( nu stiu ce motor, 2001), 1-0, o masina pana la 130.
Cu matizul nu aveam nicio intentie sa ma dau, am vazut xa o tot tura la semafor asa ca i am raspuns si eu.
Cel cu a6 le a vebit in dreptul meu, se uita la mine si i a dat in fata. La rond, am iesit amandoi le aceiasi directie cu ~20 kmh si i am dat, eu pe banda 2 el pe 1. Era o cazatura de masina, probabil si pe gaz. Nu am idee de ce nu m-a putut face, desi teoretic trebuia sa zboare pe langa mine.
Daca gugalesti putin o sa vezi ca e o problema mai des intalnita la Porsche (Cayman e vorba nu? ) pierderi de ulei, cutii blocate
Zero pierderi ulei. Pur si simplu a avut mai putin ulei. Acum, nu stiu daca asta a fost efectiv problema. Rezultatul: pinion 1 si 2 + balaceva dus.
Am dat comanda de cutie refurbished.
@hassero: te-ai dat cu a6 cum s-a dat unul cu o honda pitzigaiata cu mine: du-te tu primul ca mie imi e lene!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment