Originally posted by hasserro
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Uite ceva mai concret
Golf 6 break 1.6 tdi 105cp
Pe la 90 ma ajunge, startul il iau de fiecare data.
Bratul suportului se vede pt.ca era orientat portret, imi cer scuze.Dacia Logan II 1.2 16v vs Vw golf VI 1.6 tdi: http://youtu.be/zAqCO31Y5mY
Comment
-
Duoa ce ca nu mai am frane asta ar mai trebui, sa ma duc cu logan 1.2 pe circuit )))
Intrebare care nu are legatura cu off topic, sper ca cineva care se pricepe sa mi raspunda.
Dupa cum nici eu nu cred, totusi imi permit intrebarea, este posibil ca un a4 b6 2003 1.9 tdi 105 cai cica, 5 trepte, 240 de mii de km, sa faca 0-100 in 9.7 secunde cu 2 oameni, juma de rezervor, cauciucuri de iarna si vreo 3 grade afara? Eu nu vad cum... Si banuiala mea care 99% e adevarata, e ca are soft si are cel putin 130 de cai.
Am mers astazi cu una, vreo 30 de minute... Si frate, iti rupe gatul de la 2000rpm... Aia nu sunt 105 cai ...
Comment
-
La Diesel datorita cuplului mare ai senzatia ca masina trage de nu e adevarat...acea senzatie ca 'te baga in scaun'.
Problema este ca acest cuplu este limitat pe o plaja destul de mica de turatie, de aceea un benzinar cu app aceeasi cilindree si cu app aceiasi cai putere nu are ce discuta cu Diesel ul la o liniuta.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Foarte corect, si cand aveam 1.4 logan, aveam amici cu dci, toti ziceau ca sau dat cu 1.4 si e lesinat, si cand ii bateam la liniute, se scarpinau la cap invers... cu cel de 85 cai nu apucasem sa ma dau... dar si la ala in carte scrie tot 13 secunde, ca la 1.4, deci... eu avand si remapare posibil sa il fi facut si pe ala.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Bun, iti da senzatia ca trage de la cuplu, dar la 9.7 secunde cu plecare proasta, chiar trage masina aia.
Am vazut ca avea putin lag, chiar si la 2000 rpm, puneam pedala la fund si ma baga in scaun dupa o secunda, pana facea presiune turbina.
Comment
Comment