Originally posted by hasserro
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Mai reflecta putin asupra acestei nelamuriri... poate gasesti raspunsul.
Inca am logan. Si stau pe forum ca am mai multe notiuni ca tine. Poftim
Alt motiv: ies la intalnire cu bajetii (spre deosebire de tine, care si atunci erai o mironosita)
Alt motiv: se dezvolta discutii interesente, cu un fond interesant
Alt motiv: sunt pe forum de foarte mult timp si imi place.
Alt motiv: stau pe forum in ideea ca poate iti demolez psihicul, clachezi si pleci tu singur. Tadam....
Si avem nea caisa! Pt ca la 18 ani face prostii. Ca eu faceam la 26, e alta mancare de peste. De ce? Pt ca aveam deja experienta ceva intr-ale covrigaritului. Asta mic, n-are. Si evident ca se va intampla o nenorocire candva. Dar, din nou, va pricepeti voi mai bine ca astia de avem si experienta si studii cat aveti voi viata. Asa infumurati, n-am vazut... Plini de ei, importanti, "lasa buei ca stiu eu", necititi, s.a.m.d. Dar n-ar ridica urechea la ce zic astia cu ceva mai multa experienta. Nu. Iar tu, individ ce conduce de 10 ani, esti asa inconstient, incat la randul tau ii stimulezi copilului aluia dorinta de "afirmare". Dorinta de a demonstra ca este competent. Ii alimentezi acel mic razboi dat de generation gap-ul evident.
Halal ba...
Si on topic: Nissan GTR vs ferrari california - ucis ferrari!
Comment
-
Si de ce as minti? Ultima data cand am postat vs intre loganul de 1.2 si golful acela de 1.6 tdi am venit si cu un clip in care se vedea cum trece de mine la 90.
El a zis ca e posibil sa aibe probleme cu injectoarele dar 0-100 face in fix 12 secunde. Masina de 1450 kg si 105 cai..
Daca l mai prind pe centura o sa si filmez ca sa nu mai existe dubii.
Comment
-
Vin si eu cu motoreta atunci, sa vedem cine ma intrece folosind amandoi doar treapta a 2a.
Si ca sa fiu ontopic, loganul meu a facut o supernova (iarna, carosabil uscat) si un mitsu L200 papuc vara, pe canicula. Tragea bine sdreanta aia , dar pe la 100 se termina joaca.Last edited by einstein1984; 10 April 2015, 15:39.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Totul se rezuma la raportul putere/greutate.
Din ce vad eu, 0-100 face in 10.7. http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=17891
Cred ca aici e vorba doar de viteza de reactie.
Mai fa cateva teste, eventual si cu viteza mai mare in curbe sa vedem care sta mai bine.
Si o franare brutala in curba, de pe la 140.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Ionut.11 View Posttare as vrea si eu sa imi incerc norocul cu acest logan furios de 75 de cai al lui hassero
Ca sa nu mai vorbim de consum.... Alergata buzau-brasov-sibiu 130-140 arata consum 5.2....
Originally posted by Ionut.11 View Posttare as vrea si eu sa imi incerc norocul cu acest logan furios de 75 de cai al lui hassero
Ca sa nu mai vorbim de consum.... Alergata buzau-brasov-sibiu 130-140 arata consum 5.2....
Originally posted by Cezar View PostTotul se rezuma la raportul putere/greutate.
Din ce vad eu, 0-100 face in 10.7. http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=17891
Cred ca aici e vorba doar de viteza de reactie.
Mai fa cateva teste, eventual si cu viteza mai mare in curbe sa vedem care sta mai bine.
Si o franare brutala in curba, de pe la 140.
Cauta 6 variant, cu aceiasi motorizare, acelasi site, scrie 11.9
Comment
Comment