Originally posted by mumus
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Tot... adica cu toti cu care m-am dat, in general alte dacii, dar nu numai. Doar ca eu stiam sa imi exploatez la maxim masina, si ei nu... ca idee o nova cu carburator dublucorp nu a reusit sa ma faca... dar mi-a sarit busonul de la ulei )) Si am observat doar acasa...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Pai de ce nu faci tu daca ai utilaju in posesie? Desigur apoi sa-l pui pe iutub.
Originally posted by mumus View PostSi astra de prin 2002 break de 1.6 trage frumos.
Primu destul de lesinat, undeva intre motoru de logan 1.4 si 1.6 mpi, doar ca fuge ceva mai tare.
Al doilea la demaraj comparativ cu 1.6 mpi de la Logan...frumos tare.
Comment
-
Eu am facut asta deja ~12 secunde. De aceea voiam sa vad alt dci de 75 daca scoate tot la fel.
Acesta este clipul. Drumul este drept, nu e la vale, pe acelasi drum l-am cronometrat pe cel cu golful si a scos 12.0 pana la 100
In orice caz, mai usor cu liniutele de acum incolo, eu am spus ce am avut de spus, n-am nimic de ascuns si nimic de castigat daca mint cu ceva, cine vrea sa creada bine, cine nu.. La fel.
Dacia Logan II 1.5 dci 75 acceleration: http://youtu.be/sZCVFpLri3M
Comment
-
Am condus si eu Tico ala si trage bine rau ))) . Eu dadeam a 3-a la 70.
Comment
Comment