If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Skoda Octavia III 1.2 tsi 110cp (eu) vs Audi A4 B7 2.0 tdi 140cp 4-0
Cu start de pe loc de 3 ori, pana la 160, 3 masini aprox, din mers cu a 2a de la 45, pana la 140, o masina jumate.
Vreau sa incerc de test cateva alergari
Caut Logan 1.6MPI stock sau maxim cu upgrade de software la care se stie ca nu se va mai imbunatati nimic in urmatoarele 3 luni.
Masina mea este Logan 1.6 16v Euro5 stock momentan. Vreau sa vad cum stau cu 1.6MPI acum si vreau sa vad cum stau dupa ce pun 1.6RS de aprox 140cp
Ce sa zicem, esti zmeu ...
In conditii normale nu ai cum sa bati masina aia, 110 cai vs 140 de cai ... si pe gaz de era si tot n-o faceai
Eu cred ca nu stii ce vorbesti, fara suparare.
Nici eu nu am crezur ca un 1.2 tsi este atat de turbat(2800 km are masina), dar trage extrem de bine, o ajuta si greutatea, 1200kg in certificat.
Uite, am uploadat un clip 0-100, te rog sa nu mi spui ca e la vale, ma apuca durerea de cap. Cime vrea sa creada bine, cine nu, la fel.https://youtu.be/RDBAFE_uvr0
Esenta era ca audi acela nu avea nicio problema, m a dat o tura apoi cu el, plus de asta a vrut sa vada certificatul pentru ca tot sustinea ca e 1.4 tsi.
Totusi nu inteleg de ce este atat de greu de crezut, poate pare greu de crezut, dar daca luam in calcul anumite lucruri, cum ar fi cuplul maxim de la 1400 rpm, masina trage constant pana la 6500rpm.
Ca sa va zic cum a fost de fiecars data, plecam la 4000 rpm, cu aprox jumatate de masina in fata lui, apoi cat eu inca eram in 1 el dadea 2 si aici mai pierdea jumatate de masina, la 100 cand eu dadeam 3, se apropia foarte putin pana la ~120 cand dadea 4 si apoi incepeam sa ma departez destul de repede.
Pana la urma, despre ce masina e vorba? 2.0 Tdi sau 1.4 Tsi??? Ca performante ambele sunt foarte apropiate (1.2 turbo cu 2.0 tdi 140 cai), cu minus la diezel, ca e dinamica motorului, de tractor, si trebuie sa mesteci mai des in viteze.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Vreau sa incerc de test cateva alergari
Caut Logan 1.6MPI stock sau maxim cu upgrade de software la care se stie ca nu se va mai imbunatati nimic in urmatoarele 3 luni.
Masina mea este Logan 1.6 16v Euro5 stock momentan. Vreau sa vad cum stau cu 1.6MPI acum si vreau sa vad cum stau dupa ce pun 1.6RS de aprox 140cp
Am candidatul perfect care are mereu chef sa isi rupa din timp lui pt a ajuta un prieten si masina lui e lafel de 3 ani trage constant !
Suna-l pe Grasu!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment