Conteaza soferul plus altele cand e vorba de masini cu ~ 1 secunda diferenta la sprint...poate avea rezervorul mai gol decat al tau...poate a schimbat a 3-a mai bine...cine stie...oricum...sa te faca un "tractoras"...rusine :P
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Pai vad ca oficial intre tine si el sunt 0,4 sec pana la suta, asta e putin (deci cum spun si restu, pot exista si alti factori).
Plus de asta, dupa 100-110 am o presimtire ca crdi-ul se duce mai bine ca tine.
Si inca un plus, posibil sa fie remapat (mi-e greu sa cred, pt ca crdi-ul se duce f bine, nu va uitati numai la secundele 0-100/h).
PS: cu 407 136 cp i-am dat fum la drum lung fara probleme la crdi (demaraj din tr III ) cu toate ca aveam unu' greu in dreapta (120 kg). Toata treaba e sa-i dai talpa, nu sa-l duci in 2700-3000rpm si gata, schimbi treapta. Deci chiar n-are nici o sansa.
Tot cu 407 am dovedit si Passat 131 cp (dizal desigur) la viteza mare, dupa 160/h am inceput sa iau avans.
Comment
-
Pavel ai intrat in lumea curselor)....Apropo de hyunday crdi nu stiu ce sa zic nu m-am dat cu nici unul dar de la hyunday m-am dat cu 1.6 16v si i-am dat in jur de o masina....asta diesel nu stiu cat poate sa traga peste...Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
hyunday-ul de 1.6 16v scoate suta in 10.2 secunde... cam greu sa-l faci
Nu mai da quote la ultimul mesaj, se subintelege ca lui ii raspunzi. Ms de intelegere.Last edited by Cezar; 21 June 2009, 23:51.vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
-
... poate nu cunosti despre ce masina se vorbeste aici...
Comment
-
banuiam eu, dar cum am vazut si unii "racheti" cu 1.4 turbo de 150 de cai in cei 2 ani de forum, am zis sa fiu sigur si sa intreb...
mcd, as zice ca bati undeva la 90+ CP ai schimbat si axa cu came?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment