Logan 1.4MPI stock vs Megane 2 1.5dCi stock, 3-0. Rau cu soferu Megane-ului
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
La cererea publicului Sandero RS 0-100km, motorul e F4R416 (dialogys îl dă Euro5 !) cutie TL4.
Pe același canal sunt și alte filmulețe cu Sandero RSPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Nu prea schimba el când trebuia, cu toate ca eu am făcut pentru prima oara liniute cu masina. Sincer, Megane-ul 2 este o masina excelenta, cu mult peste Logan. Pozitia soferului, directia, suspensiile, motorul, cutia, am condus-o si asta am constatat, cu toate ca, masina asta avea o mica problema doar la plecarea de pe loc, simteam ca se rupe ceva in ea.
Am vrut sa fac si cu un Opel Astra 1.6 16v de 117cp, dar nu a mai vrut respectivul pentru ca nu mai era benzina in rezervor. A avut el o tentativa de "da-i a doua in mers si sparge-o", dar chiar nu cred ca am sanse. Al treilea, cred ca viitor oponent, cu o Nubira 2 care spune ca are peste 110cp, nu a mai venit.
App, distanta intre mine si Megane, era cam de 2 masini in toate cele 3 "momente amuzante".
Oare Sandero RS o sa fie prezent si la noi in tara in viitorul apropiat?
Comment
-
Deci
Duster ph2 F4R 400/401/402/403/404/405/410/414/412/416 cu TL4/TL8/DP2/DP8
Oroch F4R 412/416
Sandero RS BRazil F4R 416 TL4
Sandero RS RUsia F4R 412 TL4
Apropo s-a uitat cineva la consum? Avea 6,5KM pe L consum mediu, adică vreo 15,3L/100KMLast edited by t0rquemada; 22 December 2015, 11:50.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Cand vor face ei Sandero RS 2.0 16v ASPIRAT EURO 6 ? De-asta nu se face pentru Europa, ar fi prea sugrumat.
Comment
-
În video-ul postat mergea pe etanol, nu pe benzină iar în București consumul se dublează.
Întrebarea magică: având datele din #11005 e cineva dispus să dea cam 17000euro+tva pe un Sandero RS? Să mai întreb de taxe(mediu, rca, impozit)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment