In primul rand eu nu fac misto de tine cu 1.6 si 16v ale tale.....da...nu te oblig sa zici ca mine dar nici sa ma ei la misto...
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by dsign View Post... poate nu cunosti despre ce masina se vorbeste aici...vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
-
Lasa MCD sa rada altii de 1.4-ul tau ca ii dovedesti pe fiecare. Vorba aia, "ne dam??" .
Comment
-
o dati in provocari..parca era interzis pe forum
aici evolutia mea la legalrecing iasi 13 iunie 2009 ...timp scos 1minut si 18 secunde(foarte prost) dar abia acum incep sa invat sunt la inceput
0.9 tce SL plus
Comment
-
Ce tupeu pe GGI78...ce zici MCD-ule?, ti-a aruncat manusa George.
Comment
-
terminati cu provocarile!
@mcd: nu faceam misto, dar ai scris cam aiurea, de aia am intrebat...si ti-am si explicat de ce am intrebat, ca am vazut destui zmei cu 1.4 turbo nos si alte avioane in cap.
@ggi78: "trotineta din semnatura" si-o ia de la 16v cu tot cu aia 200Nm, iar daca mcd face 16v, nu vad de ce nu te-ar face si pe tine. asta daca nu cumva aia 98 au fost hraniti cu furaje de dimsport si de fapt mai ai vreo 25 de ajutoare in grajdurile de rezervaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
cand, ce? megane1 dizal de 98 de cai are 0-100 in 12.3 secunde. am avut cateva ocazii sa vad masina respectiva batuta la liniute chiar de logan 1.6mpi, deci nu vad care-i marea ta mirare. doar daca ai un chiptuning de a carui existenta ori nu spui, ori nu stii nici tu...si atunci mcd, daca face 16volti, are sanse bune sa faca si megane-ul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
De chip nu poate fi vorba la modelul asta pentru ca ECU-ul nu are procesor si trebuie desfacut pentru a inlocui integratul de memorie (intreabal pe DOC)... intrebarea era adresata lu' Dan... deci masina este stoc (98CP... 200Nm si 1225kg)
Comment
Comment