If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Macar aveti ceva armasari, da poneiul meu e cam slabut Mai si pute a oua clocite dupa masina daca se intampla sa ajung pe la 4000 sau mai mult.
Daca o sa o alergi si o sa o tii constant in sarcina la turatii mari, gen 5000 rpm., o sa-i treaca mirosul de oua clocite. Mie-mi mirosea daca mergeam mult timp ca baba pana in 3000 rpm. iar apoi ii dadeam o forja. Se simtea si mirosul apoi.
Ati imbatranit si v-a trecut cheful de alergare ? Inainte era activitate foarte mare pe acest topic.
Conduc mai nou un dci si se misca destul de bine, depasesc cam tot ce imi sta in cale, problema e ca nu prea am gasit ceva masini puternice
Logic vorbind, dci-ul e cea mai inteleapta alegere. La drum lung schimb lejer pe la 2500-3000rpm si se misca (ma refer la reprize) la fel cum as alerga un 1.4mpi cu schimbari la 5000rpm. Iar consumul la acelasi stil de mers (viteza) e cu vreo 3 litrii mai mic. (4.x% vs 6/7.x%).
Am condus si 1.6 16v si tot nu era cine stie ce, loganul pana la urma e o masina pentru oameni normali, oricat ai trage de un astfel de motor, sasiul isi arata limitele, iar confortul e scazut + ca nici motorizarile nu sunt cine stie ce. Acuma inteleg de ce nu o sa apara 1.2tce pe logan. Chiar e prea mult pentru o astfel de masina + nu ar avea cine stie ce cumparatori.
Distrigaz 16v vs. 1.5 dci resoftat la 105 cp. 2-0, distanta mare de pe loc + una amicala din mers de la 40 km/h cu a 2-a pana la 140, de asemenea, distanta mare.
Distrigaz 16v vs. Ford Focus hatchback 1.6 16v cu GPL model 2011 resoftat la aproape 130 cp. 2-0 . Prima oara a fost distanta de o masina iar a 2-a oara de o masina si jumatate. In Ford erau doua persoane.
Amuzament intre masini acceptabile.
Urmeaza un vs. cu Logan 1.6 16v RS 133 putin umblat dar Dsign stie când. Suntem curiosi haha...
bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu postez eu vs Distrigaz egalitate ...pleaca cu cativa cm mai repede a lui dar ii recuperez pe a2a si a3a si il iau cu cativa cm .
...si din mers e cam acelasi lucru...el are talpa mai grea dar a mea trage mai bine la viteza mare .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment