Originally posted by gigi-kent
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
Pai acolo se vad caii in plus, dupa tr3...De aia 110 bate 105, ca e ceva mai mult si orice cal in plus se vede mai in treptele mari de viteza, unde masina deja e in miscare.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Izact!
Ne dam balene cu 75 cp prin oras... ))
Cum mergeam cu 407-le de la firma (dizal 136 cp) prin Jermania, pe la 170-180 se vedea cat se poate de clar ala care avea un 10-15 cp in plus fata de mine.
Cand erau 20-30 cp se termina si repede ''distractia'' logic (adica il vedeam ca trece destul de lejer de mine).
Comment
-
Originally posted by AG 27 JBL View PostCine e din pitesti si are logan cu motor de 1.4 il astept la liniuta....Eu am 1.5 dci stock;))
Comment
-
Originally posted by gigi-kent View PostCei drept loganul trage bine pana a 3 dar cand ai dat 4 zici ca sta.Acolo castiga mult celelalte masini.Poate pe 200 m mai facem fata dar pe 400 in nici un caz
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostSe vede ca nu te'ai dat niciodata .... In 400 de metri ajungi la finalul treptei 3 ... Nu ai nici'o treaba cu treapta 4 ( vorbesc de benzinare ).
daca te uti la ce motor am o sa iti dai seama de ce am scris de a 4 dar aici toti se dau cu parerea ca sunt mari cunoscatori.Casca bine ochii inainte sa postezi ca scrii numai prostii.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Nu avem nimic dar eu vorbeam din punctul meu de vedere.Mor pe laudele astea ca poti face cu un amarat de 1.4(nu am nimic cu motorul ala ca nici 1.5 nu e chiar grozav)numai masini care au dublul cailor fie ele si cu 300 kg mai grele.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Uite ce nedumerire am eu (nu cred ca e cazul sa fac un subiect nou).
Am avut ocazia sa ma ''pun'' cu Logan MCV 1.6 mpi - la drum lung vorbesc, nu liniute de alte probe de demaraj.
Cazul 1: eu eram doar cu fata in dreapta, ala cu MCV-ul singur dar cu bagaje (avea bagaj si deasupra masinii). L-am luat foarte incet pe o portiune dreapta, am trecut de el dar n-aveam mai mult de 5-6 km in plus la viteza (in jur de 160).
Cazul doi: MCV 1.6 cu doua persoane in masina (avea o grasana in spate), eu - prietena, fratello in spate si ceva bagaje (plus un sac de taratze, avea si ala vreo 25 kg )) ).
L-am luat de doua ori: la intrare in TM cum vi dinspre Arad (pe la 150 a inceput sa se inmoaie) si la iesire din TM spre resita, mers in paralel pana pe la 140 dupa care am inceput foarte greu sa iau un pic de avans.
Deci intrebarea mea este: un 1.4 berlina (am remapare, dar la viteza chiar n-am vazut nici o diferenta, din contra, mi se pare ca pe anumite portiuni de drum, inainte de remap mergeam mai tare...In fine) face un 1.6 MCV?
PS: dupa specificatii MCV-ul de 1.6 merge o idee mai tare, dar in cazurile mele nu am vazut treaba asta.Last edited by Octavian; 30 August 2008, 16:07.
Comment
Comment