Nu ca are stickere si braduti la oglinda .
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
e vorba de orgoliu prietene. duminica m-a scuipat unu cu un focus 1.9 tdci pe o distanta de 40 de km. de la intrare in jud sibiu pe valea oltului si pana in orasul sibiu. nu am avut ce sa ii fac. i-am dat 150-160 cat a incaput si nu am reusit sa-l depasesc. le-am luat frica la fordurile tdci.fara
Comment
-
Orgoliul iti va fi mereu calcat in picioare...doar ai 1.4. Rezuma-te la ce stie el sa faca, si lasa liniutele cu masini mai puternice.
Caci uite asa ajungeti in camera de garda, cu capetele sparte, fracturi multiple, stare de soc, etc...
Comment
-
Originally posted by spanu View Poste vorba de orgoliu prietene. duminica m-a scuipat unu cu un focus 1.9 tdci pe o distanta de 40 de km. de la intrare in jud sibiu pe valea oltului si pana in orasul sibiu. nu am avut ce sa ii fac. i-am dat 150-160 cat a incaput si nu am reusit sa-l depasesc. le-am luat frica la fordurile tdci.
Comment
-
scria tdci pe spate probabil ,insa poate sa aiba 1,8 sau 2 litri ,daca era unul dintre modelele noi si nu are sanse cu nici unul dintre ele .
si in legatura cu fiesta aia de 1,4 tdci are 68 cp si nu e chiar asa lenesa ,aici depinde de sofer ;)
Comment
Comment