If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Opusul schimbatorului meu de camion (din cauza lui ratez vitezele sau le incurc cateodata din marsarier dau a 3-a fara sa vreau) care e mai inalt ca un schimbator standard.
deci,....short shifter inseamna ...mai pe romaneste...sa iti scurtezi teava schimbatorului....NU imi vine sa cred...
Daca doar asta inseamna..si eu am short shifter de vreun an doi...
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
una e levier taiat alta e short shifter.Prin short shift se scurteaza cursa schimbatorului,sudand o teava in partea de jos a levierului.Intra la my ride-ul lu dsign sau golan si vezi acolo mai multe.
batut un opel astra clasic motor 1.4 16V twinport.
a primit c`am 2-3 masini.
sincer..nu ma asteptam sa traga asa prost....avea 1300kg fata de 1100kg ale loganului meu.
batut un opel astra clasic motor 1.4 16V twinport.
a primit c`am 2-3 masini.
sincer..nu ma asteptam sa traga asa prost....avea 1300kg fata de 1100kg ale loganului meu.
La demaraj nu sunt grozave ( pana pe la 120/h si 1.4-le il dovedeste), cu a ta cre' ca ai putea dovedi si 1.6 16V twinsport.
MCD loveste dinou.......Am batut pe FOF, Dsing, GGI, un astra 1.7 diesel,
Si: mi-am luat-o o masina de la un megane cupe 1.6 16v modificat omu mi-a spus ca are decat traseu facut si nustiu ce......si cu un colt 1.3 modificat rau...l-am dat o jumate de masina) si ma dat o masina si ceva in runda 2...In rest toate cele bune
MCD loveste dinou.......Am batut pe FOF, Dsing, GGI, un astra 1.7 diesel,
Si: mi-am luat-o o masina de la un megane cupe 1.6 16v modificat omu mi-a spus ca are decat traseu facut si nustiu ce......si cu un colt 1.3 modificat rau...l-am dat o jumate de masina) si ma dat o masina si ceva in runda 2...In rest toate cele bune
Last edited by MCD; 9 August 2009, 07:06.
Reason: Automerged Doublepost
Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
esti idolulll meuuuuuuuu ) sa nu zici la nimeni ca ti-am dat juma de masina cu roaba mea ( 1.4 stock + jante pe 17 + amplif, boxe si carutul copilului....)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
aseara sau facut cumparaturi.
ma batut un bmw 1.8 8v compact , dar am plecat prost...mia dat o masina.
dupa revansa am plecat ma bine..dar tot a plecat in fata mea , dar l`am ajuns pe treapta 3 si i`am dat juma de masina.
am batut si un 1.6 16v stock , o juma de masina distanta.
trebuie sa schimb neaparat gumele , le am pe cele originale , michelin , sa`mi iau unele talon mic cu aderenta.. , deja ma dispera ca plec ultimu de la start.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment