Eu....vb si vedem cu ce te pot ajuta.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Multumesc, vreau sa aflu odata adevarul, mi se pare mie ca nu prea trage a mea sau toate merg la fel? Vorbim, ne nimerim la o intalnire.
Comment
-
Se pare ca mi s-a parut mie ca nu trage, merge brici pentru km. ei, sunt foarte multumit de cum trage, am condus in sfarsit un 1.4 MPI, versiune ca a mea, si pot sa spun ca nu am simtit diferente, doar faptul ca pe directie a mea e mai molesita in timp ce cealalta raspunde foarte bine (voi schimba caseta de directie, ma interesez). Multumesc domn' Cezar, mi-ai luat o piatra de pe suflet, deci a mea este in mintile ei, 1.4 power, nu mai vreau set de 1.6. M-am convins in sfarsit, nu am facut liniuta din pricina cauciucurilor, plecarea conteaza foarte mult mai ales la 2 masini standard de acelasi nivel si am spus sa facem schimb de masini sa le simtim in mers pe forje, curbe etc. . Multumesc inca odata Cezar!!
Comment
-
)) aseara am tras o linie cu creta cu "sefu" meu , cu un passat din 2006 2.0 TDI 140cp
pe 250 de metri am tras linia , la prima tura l-am facut , urmatoarele doua le-am pierdut la distanta de o masina ...o masina si umpicIts just a car ...
Comment
-
Radule, bossu' prima data ti-a dat sperante si apoi te-a nimicit, mama lui de jmecher, era mai bine invers, ramaneai cu ceva sperante.
Io aseara am facut cu un Seat Cordoba, chit ca ala era singur (si eu mai cu o pers) l-am dovedit frumoos, cre' ca avea motor de 1.4
Comment
-
Originally posted by mumus View Postsi el stia ca te intreci cu el?
daca stati sa va ganditi passatu are 1500-1600 kg si fiind si diesel nah ... eu zic ca a fost bine
daca ma dadeam pe 400 de metri primeam doua vagoane )
mumus , lasa-ma cu astea ca .. "stia ca ma intrec cu el ? " ca nu is la prima tragere ...
later edit : el m-a provocat ... doar suntem toata ziua impreuna ..suntem prieteni , colegi si mi patron sa zic asa ..Its just a car ...
Comment
-
numai vorbe-n vant
cam o data pe luna sunt intreceri de indemanare in Braila. hai sa va vedem.
maine are loc o astfel de intrecere: probe de indemanare cu masini (raliu tehnico aplicativ) si in plus o sa fie dacia logan team de la iasi cu 2 masiniLast edited by bogdan_1984; 11 September 2009, 15:42.sigpic
Comment
-
Astar Clasic?
La cat de mult te asteptai..?
Rupe sosesele asa cum le rupem si noi cu Loganu.
Ceva spune el, in sensu ca la drum lung te rupe (te ti dupa el numa daca esti cu 1.6 16V), se intinde mai bine ca Loganu (cu 1.4 16V m-am pus si dupa ~140 l-am pierdut iremediabil).
Comment
-
Astra Clasic de 1,6 am facut si eu al meu 1.4 remapat. I-am dat o masina. Pe lista s-ar mai adauga un cielo 16V cu injectoare de cadet gsi si evacuare cap-coada borla, un espero 1,5 cu soft bun (zice proporietarul) , m-a ars cu un bot de masina un Peugeot 107I My Honda !
Comment
Comment