Criza e de vina... nu sunt bani de curse pe asa distante lungi
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Eu cu Loganul meu am un palmares destul de bun pt motorul masinii. In ziua cand a implinit masina 100000 km a avut loc o seara de liniute pe la noi si am batut asa:
Mazda 323 motor de 1.8
Opel Astra G 2.0 litri de 136 cp
BMW: 316i
318i
320i
318is
si un BMw 320d de 140 cp modelul mai nou (E46)
Eu zic ca e bine pt o singura seara de liniute si pt cine nu crede Seba a fost si el pe acolo si poate sa va confirme.
Recent am batut si un Logan 16v ca al meu
Bineinteles ca mai sunt si multe alte masini pe care le-am batut si altele care m-au batut pe mine, dar chiar nu imi vin toate in minte ca noi avem seara de liniute in fiecare vineri.sigpic
Comment
-
Eu cu 316 am luat avans (pe portiune de ~100 metri http://www.youtube.com/watch?v=66Ufy9GftjU ) , ai pierdut onorabil.
PS: vezi ce inseamna sa nu ai 1.6 16V? Faceai si tu 320i sau 320d. )))
Comment
-
Teoretic ar trebui sa iasa in fata 1.4.
Practic cam greu de spus, eu am plecat bine (in clipu ala) am luat un pic de avans pe tr I si II, dar senzatia a fost ca daca ar fi fost liniuta adevarata m-ar fi dovedit...
Poate o sa ies cu un coleg din AR (dci 85 cp) sa facem niste ''desene'' )
Dar senzatia mea asta e, ca pe distanta mai lunga ma dovedeste dizalu, desi datele oficiale zic altceva.
Comment
-
In tr I dusa pe la ~6000, daca asculti atent se aude cum schimbam pe rand treptele el cu dci primul, apoi eu (se aude un mic scartz la amandoi).
Numai cu el am mai facut de cateva ori acolo in parcare, ba el iesea 1 metru in fata, ba eu...depinde cat de bine plecam.
Dar doar pe tr I si II e caca-pisi )))
Comment
Comment