citesc de vreo 20 de pagini numai prostii ineptii,YURI eu nu am absolut nimic cu tine,dar sincer dci 85 cp e un motor modest care iti ofera reprize ok,consum ok si o viteza maxima ilegala
,apropo ce spui de 16V eu stiu poate dieselul daca e in viteza a5 si face o depasire de la 80km/h poate e mai bun dci 85 dar cand e vorba de liniute credema nu mai vezi numarul la ala cu 16V poate alea lansate din treapta 3 la 60km/h se mai duce dci, de exemplu 1,6 mpi daca te urci in el si dai in el pana la 3000 de ture nimica,ai condus vreodata un 1,6 mpi fie 16V? l-ai turat cum ii place lui si nu cum merge dci? dupa 4000 e altceva la benzina simti ca e alta viata la dci e 2000rpm-3500rpm maxim 4000rpm si gata,eu nu am cu nimeni nimic dar fiecare motor are avantajul si dezavantajul ei si pana a venii cu ineptii gen dci 85 cp sa faca nu stiu ce masini pe benzina de peste 100 cp ma refer strict liniuta mi se pare o aberatie totala,sa aveti de masinute sa le laudati dar pana unde le este limita,in special pt tine yuri am dci 85 cp dar stiu unde ii este limita si eu eram la fel la inceput ca rupe in gura tot nu este asa,si gandeste ca inca nu am carnetul,mai am putin pana sa pot da de el,inca puti pana la 18 ani si mi-au iesit din cap fluturasi cum ar fi ca dci 85 cp rupe tot ce vede el,cel putin 16V care spui ca il crapa nu este adevarat deloc,numai bine
![Biggrin](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/biggrin.gif)
Comment