liniute curse raliuri etc LOGAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma io am spus in zona lu' 140.
    Poate sa fi fost 130, ideea era ca dupa tr III Golfu ala dizal recupera lungimea aia de masina nah...

PS: totusi cauta prin mailurile alea ca sunt si eu curios )

Comment

• mah graficu nu l-am pus pe forum ca nu stiu ce dracu nu-mi merea, dar stiu ca am dat undeva datele de sprint. timp si viteza de iesire. tre' sa caut, poate mai pun macar link-ul...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• gtech

Originally posted by Seba View Post
        mah graficu nu l-am pus pe forum ca nu stiu ce dracu nu-mi merea, dar stiu ca am dat undeva datele de sprint. timp si viteza de iesire. tre' sa caut, poate mai pun macar link-ul...
        17,58 secunde si 128.7 km/h la Logan 16v (Seba); Gigi a scos cam la fel; la fiecare test am fost doua persoane in masina : soferul si eu; eu am vreo 100 kg

17,18 secunde si 130.41 km/h la un Ford Focus 1 de 1.8, 16v si 116 CP (eu la volan)

14.47 secunde si 161.35 km/h Astra Bertone de 202 CP la roata; avea ceva modificari pe la motor; eram doua persoane in masina;

18.43 secunde si 119.84 km/h cu Fiesta mea de 75 de cai; pe atunci aveam ambreiajul bun si un filtru KN;

17.76 secunde si 125.34 cu un Pejo 207 1.6 Hdi de 90 de cai (eu la volan)

Mi-e greu sa cred ca prinde cu Loganul diesel 140 pe 400 de metri. Daca vrea, vin cu Pejoul si desenez o liniuta cu loganul lui Streulea. Pejo e stock.
        sigpic

Comment

• Filmulete de la cursele de la Tulcea din 25-octombrie-2009 adica de duminica trecuta gasiti http://www.************/racecars.html

Comment

• logan undercover

sigpic

Comment

• @alex_tsr: ne-am mai dat o data noaptea la iveco, si am scos si eu si jiji mai bine, ca eram singuri in masina. dar nu cu mult, vreo 2-3 zecimi pana la suta si tot cam atata pe 400m. oricum, al dracu' dizal de 65 de cai chipuit la 85-90 cum trage el ca un benzinar de 105, respectiv 110-115cp

@alex_tsr: ne-am mai dat o data noaptea la iveco, si am scos si eu si jiji mai bine, ca eram singuri in masina. dar nu cu mult, vreo 2-3 zecimi pana la suta si tot cam atata pe 400m. oricum, al dracu' dizal de 65 de cai chipuit la 85-90 cum trage mai bine ca un benzinar de 105, respectiv 110-115cp
              Last edited by Seba; 30 October 2009, 16:40. Reason: Automerged Doublepost
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Niste invidiosi
                Hai sus cu pozele alea cu g-tech.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                  .............. oricum, al dracu' dizal de 65 de cai chipuit la 85-90 cum trage mai bine ca un benzinar de 105, respectiv 110-115cp
                  Sa nu te miri, rupe capu dci 65 cp dus la 85-90 cp, cuplu tata cuplu...datele confirma, cam egal cu 1.6 16V.
                  1.5 dci 85 cp resoftat face muci 1.6 16V, deci il nimiceste.
                  Al drac de tractorase

Comment

• Nu mai stiu pe ce thread...era un 1.5 Dci resoftat la liniuta cu un 1.4 mpi si ala resoftat...nu prea a facut mare branza Dci-ul....Driver error?

PS: Sa nu uitam de putere/greutate cand vine vorba de masini diferita ca marca
                    Last edited by darksid3; 31 October 2009, 12:21.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• MCD vs FOF castigator MCD o masina
                      MCD vs 16v castigator MCD o masina jumate
                      Tinand cont de rezultat ambi au plecat o jumate de masina pe treapta 1 si 2....pe 3 si 4 a fost facut rezultatu....( mentionez ca nu am golit nimik din masina)
                      Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• Bravo tie Dane..ne vedem la legale la pitesti,poate ma dai si pe mine o tura ca tare curios sunt cum merge acu
                        AG 16 Y M A

Comment

• saracieee , zi si ce ai facut la masina , ca unii nu stiu.
                          bv , a meritat bani investiti
                          am batut si eu un 16v , pana in 400m la limita , dar pe tr 4 se duce usor de langa mine.

Comment

• Ce ti-am zis ma sa nu te dai... amenda 100E... sforaiau supapele !??... si bineinteles te manca talpa

Comment

• Cielo 1.5 75 cp stock vs. MCD, cu start lansat:

0-1 (mi-a dat o masina jumate)

Cielo: ii sare uleiul prin joja la 6000 (la 5500 nu), suspensie barca, frane 0, cauciucuri 0, dimensiuni 14", 2 persoane in masina, interior, o cutie grea de scule in spate, 2 etrieri de kadett gsi si o roata de rezerva + nimicuri.

MCD: 5 persoane, 3 roti de rezerva in spate + interior complet in rest stock cum o stiti.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• baieti, la clio este 1,4 16v si 1,4 8v? m-am tinut dupa un 1,4..pe tr a 3 a pe la 120 deja trebuia sa pun frana ) dar cine stie, poate a lasat-o el din acceleratie. :P
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google