If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ParuLuScorilo , eu mi-am achizitionat masina prin rabla. Am cautat, cantarit toate ofertele. Aveam bani sa zic circa 11000 de euro tras de par asa , fortat. Am luat oferte de la toti dealerii , de la vw pana la dacia , si ghici ce am ales ? Am ales un Laureate ph2 , dci(85cp) , la care am adaugat airbaguri laterale , mp3( nu aveam suma de 300 de euro sa achizitionez ceva aftermarket de calitate , si cei 50 de euro merita pentru ce stie sa faca mp3-ul de la blaupunkt) si geamuri electrice spate. Deci tot ce vreau sa zic , si ceea ce am inteles de aici este faptul ca logan e masina de kkt , desi o ai , si cruze e mai bun , cam asa ati zis-o nu ?
Acu urmatoarea intrebare este : De ce nemtii cumpara logan prin rabla ? Ca sa compare si ei ce nu au (care e de *****) cu ce au (care e evident mai bun)? Aia au salarii de 2500-3000 de euro , isi fac un leasing pe 1 an si isi iau ce masina vor daca e sa o luam asa.
Pe primul loc in topul vanzarilor la nemti e VW Golf6.
@mitosu:din afirmatiile tale inteleg ca ai condus cruze de esti asa sigur pe tine.
PS:Cruze e un fel de Logan in clasa sa.Uita-te la concurenta si preturi,si vei vedea ca are un avantaj Cruze.
minusuri Logan
-am condus un logan cu 80 km pe ora si aveam impresia ca sunt intr-o decapotabila .Se auzea un zgomot in habitaclu de ziceai ca (virgula) caroseria ramane in urma si tu cu restul masinii rulai in continuare in nestire asa de prost antifonata era.Ma gandeam cu groaza oare cum era sa mergi cu 140 pe autostrada? Cred ca trebuia sa imi pun o melodie rock in casti
-anumite piese de la motor ruginesc in primul an de uz.
- norma de poluare euro 4 fata de Cruze euro 5..Deja Chevrolet este in viitor.
-consum exagerat de mare la benzinare 10 l urban oficial dar sare si peste la
doar 90cp motor de 1,6 , la motor de 75 CP consum urban de 9,6????
incredibil!!!!! Fata de Cruze motor de 1,6 113cp 9 l urban.
- parerile multor taximetristi despre fiabilitatea anumitor piese si costul exagerat al lor.Spuneau multi cand eram calator in taxi ca piesele sunt extraordinar de scumpe ..
-schimbatorul de viteze care arata ca un ciomag .Este exagerat de luuung..
- Nesiguranta la impact(vedeti cazul regizorului de film si al unui coleg precum si taximetristul, izbiti de Ali Imran) Loganul taxi era facut armonica...dar si cazul chitaristului de la Compact care tot la fel Loganul era svaiter..) si multe alte cazuri .
Intr-un cuvant: Avantajul Loganului este pretul dar si calitatea este de dorit.Cred ca daca Renault vroia sa sa faca Un Logan limuzina de 25.000 de euro altfel ar fi stat treaba si toata lumea il lauda dar nu mai existau vanzari imense .
Este o diferenta intre ele, dar eu detin un Logan Prestige si nu am ce sa-i bag de vina, d-nule Cruzeiro, mie nu-mi face nimic din ce vb. dumneata la Logan si nu-l iert cand apas pedala de acceleratie, poate ai avut geamul deschis la 80 la ora si d-aia auzeai zgomot, mai gandeste-te, nu o da chiar asa, ca nu ai deloc dreptate... sorry dar asta e !!!
Last edited by kenjiro_sanga; 31 October 2009, 15:05.
Haideti sa va spun eu cum stau lucrurile din experienta mea, nu din ciclul "mi-a spus un vecin":
Masina de familie: Passat 2.0 TDI, 37k km;
Masina de servici: Logan 1.4 MPI, 75k km;
Masina de servici sotie: Aveo 1.4 16v, 46k km.
Singura dintre ele care nu a a vut probleme notabile, in afara de 2 beculete arse si lamede stergatoare este Aveo. Celelalte 2 au facut nenumarate vizite in service. Apropos, Passatul a costat in 2007 26.100E... deci intra in categoria "masini".
Cat despre Cruze, am facut test-drive cu motorizarea 1.6 si e cat se poate de OK, iar dotarile, ce sa mai vorbim, nu au nici o legatura cu logonul. Pur si simplu nu se pot compara. Raportul calitate/pret este exceptional.
Coreenii chiar se pricep sa faca masini, sau ati uitat de cielo fabricat in 1995 care este prezent si azi pe strada fara sa se faca de ras, ba din contra.
Daca si masinile astea doua se pot compara si culmea tot loganul iese invingator, inseamna domnilor ca toti cei ce conducem logan avem cea mai buna masina din lume, cea mai ieftina ,cea mai frumoasa cea mai fiabila. Bravo pentru decizia noastra.Noua nici nu ne trebuiesc alti producatori, avem dacia domne!!!!!!! Dar culmea e ca adevarul e altul, noi cei de pe aici de abia ne-am permis un logan si ala de multe ori in rate iar acum ce e mai bun cica pute. Eu cred ca daca s-ar da la schimb un cruze pe un logan in doua saptamani n-ar mai circula nici un logan prin tara.
Pana la urma n-am inteles de unde comparatia asta Logan-Chevy Cruze, cand masinile astea n-au nimic in comun...poate doar faptul ca au 4 roti si un volan. Vad ca e un trend....O sa fac un thread Corvette vs. Logan...chiar nu as exagera in conditiile actuale
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Sincer, si mie mi-ar fi placut sa dau 9000E pe o masina care sa aiba de toate, sa aiba motorizare de ultima generatie, full options, dar nu se poate. Tot de e in plus costa. O sa spuneti probabil ca ce ne trebuie atatatea optinale, ca merge si fara. e adevarat, dar cand ma sui de pe logan unde tot butonez la instalatia de vetilatie ca sa nu se abureasca geamurile si trec pe aveo si apas pe "auto" si "incalzire oglinzi" mi se pare un salt. Cruzul, pentru ca despre el e vorba, are in dotare standard multe de care constructorul de la colibasi nu a auzit. Plus tehnologia de fabricatie; pai comparam fabrica din Coreea cu cea de la Pitesti? acolo lucreaza roboti astistati de computer iar la noi lucreaza dorei asistati de ciocan si eventual de o bucata de smirghel. Pe bune acu, putina judecata la rece nu strica.
@offtopic:eu ma intreb altceva:aplaudacii astia au contract cu chevrolet sa faca spam pe forumuri..ca din cate vad cei mai infocati sustinatori ai aveo+cruze sunt niste useri care au 1 post si cam atat.
@ontopic:cruze n-am condus dar am condus aveo scurt cu motor de 1.6 cati cai o fi avand.sincer...mai comod si mai bine ma simt in logan.
nu cred ca-si are rostul comparatia asta deoarece nici preturile nu sunt la fel...si cruze este din pacate o clasa putin peste logan ca si dotari,optiuni si alte avioane d'astea
@dark si eu ma gandeam sa fac unul skyline gt-r vs logan 1.4 mp3....sa vezi ce-i da golanu peste urechi
@offtopic:eu ma intreb altceva:aplaudacii astia au contract cu chevrolet sa faca spam pe forumuri..ca din cate vad cei mai infocati sustinatori ai aveo+cruze sunt niste useri care au 1 post si cam atat.
@ontopic:cruze n-am condus dar am condus aveo scurt cu motor de 1.6 cati cai o fi avand.sincer...mai comod si mai bine ma simt in logan.
nu cred ca-si are rostul comparatia asta deoarece nici preturile nu sunt la fel...si cruze este din pacate o clasa putin peste logan ca si dotari,optiuni si alte avioane d'astea
@dark si eu ma gandeam sa fac unul skyline gt-r vs logan 1.4 mp3....sa vezi ce-i da golanu peste urechi
Da, asteptam sa vina si o reactie de genul asta. Fiecare am avut 1 post la inceput, nu? Pentru ca faci referire la mine, daca citeai postul cu nr. 1, vedeai ce masini conduc. Nu am contract cu Chevrolet, dar scuze, nu ma pot abtine sa vad cum se incearca a se gasi nod in papura acolo unde nu e. Miroase a invidie. Nu stiu cum stai tu mai bine in logan decat in aveo, dar ma rog, e offtopic si nu are rost discutia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment