Originally posted by Octavian___28
Logan 1.5 dci vs matiz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Andrei21usaaaa....nu este posibil
Astazi la ora 6 m-am intalnit cu niste prietenii la un gratar....
Pana la gratar...m-am intrecut cu unu cu o corsa de 90 de cai...si l-am facut varza
La gratar m-am intalnit cu ala cu matizu...iar ma facut....imi vine sa innebunesc
Frate parerea mea sa exersezi mai mult ca faci de rusine loganul si este pacat ,mai aud si altii si iar aparem pe youtube"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Gata mah...l-am facut finally
Vreau sa multumesc celor care nu m-au facut prost tampit and shit
Frate vreau sa iti multumesc mult ca m-ai invat cum e cu vitezele(stii tu cine esti)
Acum sa va spun care era faza
Eu sunt fost benzinar pe Dacia...deci nu ma pricepeam la diesel
Plus...la dacia mea...2-3-4...trag..1-5..nu
La loganu pe diesel...trag 2...4..si 5 putin...si trebuie turate peste 2500...la cat schimbam eu deobicei
Acum am mai pus 1000 km pe ceasu de la Logan...m-am invatat cu el
Tot ce pot sa spun despre el......super tare frate
Comment
-
sa inteleg ca tu la liniute schimbai la 2500rpm ca sa faci economie sau de ce? daca vrei sprint, da-i sus cu el la 3500-4000rpm si atunci sa vezi cum se misca spor la facut matiz-uri !Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
eu zic sa nu vb fara sa stiti!!!daca era matiz power (are cu 10 cp mai mult fara de vestiunea de baza)la demaraj eu zic ca nu il facea pe logan(mai ales daca are 65cp),dar din mers nici o sansa!!il astept eu pe baiatul cu matizul sa vad ce mai zice???Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
Originally posted by Stuke View Posteu zic sa nu vb fara sa stiti!!!daca era matiz power (are cu 10 cp mai mult fara de vestiunea de baza)la demaraj eu zic ca nu il facea pe logan(mai ales daca are 65cp),dar din mers nici o sansa!!il astept eu pe baiatul cu matizul sa vad ce mai zice???
http://www.daewoo.ro/modele/matiz/tehnic.php nu are cu 10 cai mai mult. Mai documenteaza-te ;)sigpic
Comment
Comment