Logan 1.5 dci vs matiz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

150 merge sigur am avut matiz si stiu
    sigpic

Comment

@octavian_28 : Nu e adevarat...Eu nu am auzit pe nimeni care sa aibe Matiz si sa umble cu cablul de ambreiaj in portbagaj ... Eu niciodata nu am avut probleme cu ambreiajul la Matiz (cutia de viteze e alta mancare de peste) nici la Matizul actual si nici la cel vechi ...

Stima.
      sigpic

Comment

logan 1.5 dci vs Matis = Loganu` castiga clar...
        Off topic : loganu` 1.4 s-ar putea sa o ia de la Tico

Comment

Originally posted by Sooky View Post
          logan 1.5 dci vs Matis = Loganu` castiga clar...
          Off topic : loganu` 1.4 s-ar putea sa o ia de la Tico

daca S'AR PUTEA ala inclina balanta spre tico... imi rezerv dreptul sa iti spun ca nu nu esti in cunostinta de cauza ... ma scuzi .. dar tico are 768cmc si 35 cp.... cat o aprilia rs125... nu cred ca e de 2 ori mai usor ca loganul 1.4 ... si cauciucurile alea de "bicicleta" = un MAAARE MINUS la aderenta !!
          scz de offtopic!!! aa si sooky nu'i nimic personaL :P toate cele bune

Comment

Mosule..daca taceai filozof ramaneai...multi si nu numai pe acest forum..sunt inscrisi ca sa afle despre masini ce si cum..motorizari..putere..etc etc!Tico are fix 49CP!Iti spun asta pentru ca eu chiar am Tico din Decembrie `99 de nou nout!Si ca putere..da..nu comentez eu Logan 1.4 sau 1.5 vs Tico..te invit sa bagi un ochi la niste liniute facute aici in Pitesti..alaturi de cativa forumisti din Mioveni(Mama Loganului)!Am o rugaminte...nu mai vorbi aiurea daca nu stii..docomenteaza-te inainte ..da-i search pe Google...si dupa aceea poti sa vb concret !Numai bine si sanatate..!Apropo..Tico Rullz!

Comment

Originally posted by Antonyo22 View Post
              Mosule..daca taceai filozof ramaneai...multi si nu numai pe acest forum..sunt inscrisi ca sa afle despre masini ce si cum..motorizari..putere..etc etc!Tico are fix 49CP!Iti spun asta pentru ca eu chiar am Tico din Decembrie `99 de nou nout!Si ca putere..da..nu comentez eu Logan 1.4 sau 1.5 vs Tico..te invit sa bagi un ochi la niste liniute facute aici in Pitesti..alaturi de cativa forumisti din Mioveni(Mama Loganului)!Am o rugaminte...nu mai vorbi aiurea daca nu stii..docomenteaza-te inainte ..da-i search pe Google...si dupa aceea poti sa vb concret !Numai bine si sanatate..!Apropo..Tico Rullz!
              imi cer scuze daca am gresit... tocmai ca de pe GOOGLE am luat puterea tico'ului... ca nu aveam de unde sa stiu... daca dai tu un search pe google si citesti acolo observi ca sunt 1000 si una de variante : 35 cp, 40 cp, 45cp , 49 cp si chiar 55 cp... asa ca inainte sa ma acuzi ca vorbesc aiurea ... ar fi bine sa imi atragi atentia ca am gresit ... si apropo... inainte sa ma iei cu "tico rullz" si cu mai stiu eu ce tampenii iti spun un singur lucru pe care daca vrei sa il retii daca nu nu : CEA MAI BUNA MASINA E AIA PE CARE O AI !!!!
              PS : nu mai comentez liniutele tale cu prietenii din MIoveni pt ca se vede de la o posta ca prin asta va etalati voi masinile, smecheria si mai stiu eu ce..
              -rog moderatorii sa stearga postul asta si imi cer scuze tuturor ca postez aiurea (nu ma puteam abtine)

Comment

Offtopic: No Offence...dar Tico au fost decat 2 variante SX si SL : SX=aer conditionat..+alte dotari..SL=coaja. In 2000 au fost scoase si cu injectie monopunct Lovato..care..sunt mai puturoare..! Si nu este o smekerie cea ce am facut...am vrut sa ne distram si in acelasi timp sa aratam ce poate masina fiecaruia...dar daca tu te consideri doar sifer de Duminica..si nu iti place o liniutza..sa vezi ce iti poate masina..si daca esti capabil sa iti arati cat de cat maiestria in condus..asta este alta problema..si nu esti singuru` care face asta!Nu te acuz cu absolut nimic..dar nu critica alta masina..si sa crezi ca masina ca a ta nu mai exista..si este cea mai cea... . Nu cred ca in service-urile Daewoo se venea in fiecare zi cu probleme de caroserie sau de motorizare pe garantie..cum se vine cu Loganul!Sa fim realisti si sa nu criticam inainte sa ne uitam ce tigaie avem fiecare!Numai bine si sanatate la toata lumea!

Comment

"Off topic : loganu` 1.4 s-ar putea sa o ia de la Tico"
                  s`ar putea s`o ia grav...am vazut liniuta intre ibiza si tico.....la facut ala cu tico de 3 ori fara drept de apel

Comment

io nu cred .!!!! poate sa fie ce o fi ! loganu are in 13 sec. suta iar tico in vreo 16-17 asa ca......lasati-o moarta cu polizoarele multa bafta
                    sigpic

Comment

• Maverick: eu te cred pe cuvant, dar am inteles ca e una din probl. care le intalnesti la Matiz.
                      Vorbesc de cei care au avut Matizuri la greu (firma taxi, 8 Matizuri), multe cu probl. la cutie cum spui si cateva cu probl. ca cablu ambreaj.

Comment

• Fratilor , ce aveti ?

Daca tot stiti sa folositi Google , dati un search cu ' NFS Pro Corea ' si o sa vedeti ca va aparea un nou NFS anul acesta . Va avea din pacate doar patru masini :
                        - Martiz : 3 motoare de Ferrari in X
                        - Tico : 1 motor de Boeing in Y
                        - Logan 1.5 dci si 1.4 mpi ( astea doua la scara redusa , cu telecomada dar nu cu antena ci prin fir ) .
                        Parca am compara motociclete cu biciclete .

Sorry , dar.................................
                        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Daewoo Tico SX 0,8cm 41HP(KM) without tuning(bez tuningu) Test 0 - 150km/h. Less than 14sec. to 100. About half minute to 150.

Doar de facut o idee, ca de omorat masinile vad ca nici unul nu prea se chinuie, doar cel cu tico putin.
                          Renault Scenic II
                          Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• daca gandeai putin .. iti dadeai seama ca loganul se vinde de N ori mai bine ca tico si nu iti mai lauda atata bicicleta aia ca ma scoti din sarite!! daca stateai in constanta iti faceam pe plac si ne dadeam o liniuta.. (ca sa vad ce imi poate masina)... ho ca o sa vina data la care trebuie sa faci revizia si sa vezi atunci ce iti da taticu cu planetara peste dinti cand o sa vada ca le'ai omorat.... da tu nu ai de unde sa stii ca nu ai bagat niciiodata bani intr'o masina... majoritatea userilor deaia sunt aici... ca isi imbunatatesc masinile nu doar o cumpara ii schimba uleiul ii pune benzina si se da la liniute
                            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• ))) Ma faci sa rad...tu habar nu ai de masini..de asta vad ca dai dovada!Revizie la Tico..din 2000..eu nu am fost niciodata cu el la revizie nici cand l-am luat de noi///de probleme la el pe garantie..in nici un caz..la Tico se strica cel mai greu.Acu` depinde si de stilul de condus al fiecaruia!Dar eu lucrez la Service Dacia...si vin in fiecare zi cu probleme de caroserie..si alte tampenii..spre exemplu acum o saptamana schimbat ambreiaj la Logan doar la 7000km..+multe altele..numai zic de injectoare de 1.5DCI..Asa ca potoleste...!Numai bine!

Comment

• Enumera si tu cateva probleme la caroserie(ca sa stiu la ce sa ma astept posesor de logan fiind) ... eu doar o singura dat am avut neplacerea sa ma urc intr un tico la volan si a zis cea mai dubioasa senzatie pe care am avut-o(e prea mica masinuta aia) ... tu Antonyo22 daca tot te pricepi asa de bine la masini explica si mie cum este posibil ca o masina care ia suta in peste 15 secunde(tico) sa bata o masina care ia suta in 13 secunde si ceva(logan)??? recunosc ca sunt momente in care mi as dori si eu un supozitor de masina ca si tico in oras (loganul e prea incapatoare si nu prea te poti strecura). Am testat ieri un logan mcv cu 7 locuri si doamne aia chiar este masina de familie, concedii, excursii ... ideea este ca nu cred ca daewoo nu va oferi o asa masina clientelei lor si nici pe departe la pretul mcv-ului.
                                Deja ati dus la extrema de jos comparatile pe care le faceti logan vs matiz,tico
                                sigpic
                                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google