Topicul deja avea solutionare... Baiatu a invatzat cum se conduce diesel-ul. Ca tot omu din greseli invata, nu-i asa?!... Nu era nevoie de limbaj urat. (ce politicos sunt)
Logan 1.5 dci vs matiz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=GIxzf...eature=related uitati aici cum face loganul pe matiz si e 1.4sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
-
salutare
mai sigur nu aveai frana de mana trasa??ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
sa stiti k shi matizul fuge la drum am avut un matiz de la servici si-am dat 160 in gusa si in cativa km se vedea kum se duce benzina ce e drept aveam emotiiym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
eu cu dacia 1400 din '95 am facut supernova cu injectie,logan 1.4 ... 2/3 ce' drept am tras soclu si la faza asta am consumat vreo 6 l de benzina ... pe supernova mi'a fost usor i'am dat juma de masina de fiecare data dar la logan am avut mare noroc (omul era cioban, patina in in prima treapta ca tampitu) conteaza si cum "rupi aderenta" .
ma mir cum pe tine te'a facut matiz (800cmc) si sa nu iti para rau ca ai logan ...dar cred ca ti'a fost cam mila de el
Comment
-
cu cine comparati voi loganu`, auzi, cu matizu`! si mai ales loganu de 1.5, cum am si eu... thread-ul asta e ciudat, pe cuvant, fara suparare! la ce il compari? la pret, la liniute? ca loganu` ii da ceata si la marime, si la consum, si la pret, avand in vedere dimensiunile.... iar liniutele sunt pt aventurieri, nu pt oameni normali.... parerea mea ca o astfel de comparatie nu-si are rostul....1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment