Originally posted by Tembelu
View Post
Logan 1.5 dci vs matiz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
-
@ tembelul : domne cum ai fugit tu cu 175 si cu 5 persoane in el nu inteleg...probabil aveai o eroare la kilometraj de vreo cel putin 20km/h.. nu se poate sa stii..in talon matizul are trecuta viteza de 144(viteza maxima constructiva) si cred ca aia cand au facut testele nu aveau 5 pers. in el... asa ca te rog... nu imi sta in fire sa contrazic dar asta e prea de tot... te'a inselat kilometrajul .!! numai bine!!
Comment
-
Originally posted by silviu_cos View Post@ tembelul : domne cum ai fugit tu cu 175 si cu 5 persoane in el nu inteleg...probabil aveai o eroare la kilometraj de vreo cel putin 20km/h.. nu se poate sa stii..in talon matizul are trecuta viteza de 144(viteza maxima constructiva) si cred ca aia cand au facut testele nu aveau 5 pers. in el... asa ca te rog... nu imi sta in fire sa contrazic dar asta e prea de tot... te'a inselat kilometrajul .!! numai bine!!
Comment
-
Originally posted by Tembelu View Postda asha e 144km/h da si loganu 1.4 are 162km/h si trece de 162!!!
PS : multora li s'a intamplat sa ii induca in eroare kilometrajul sa stii...
Comment
-
Originally posted by dorutz View Posthai frate fii serios cu 175.... cu matizu ...te-ai remorcat de vre-un 16v? )turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
Originally posted by noyz View Postapropo de viteza cu matizu... ma depasit unu pe autostrada si eu mergeam cam cu 110 120... peste 30 min il gasesc rasturnat :|
Comment
-
Nu stiu in ce masura un 1.4 mpi (eventual pe autostrada la vale) poate sa treaca de 162/h real. Mie mi-a aratat pe bord 175, luand in calcul o eroare de ~10 km iese un 162-165.
DAR, Matiz cu 175 pe bord...asta inseamna o eroare de vreo 25 km , ceea ce nu e imposibil...cred ca daca era gol ii arata pe bord 190...i se termina tahometru...se declansa automat eleronu' imprumutat de la Porsche...
Cat de liniute...not a chance, nu mai macati gogosi care le mancati asa cu pofta. Matizu pleaca (spun eu din liniutele care le-am facut) bine de pe loc, dar nu apuca sa treaca nici macar cu juma de metru in fata daca pleci bine in tr 1. Pe tr. 2 s-a terminat totul.
Cum si un diesel pleca parca si mai bine decat un benzinar de pe loc...nu mai spun nimic.
Comment
-
Originally posted by Tembelu View Postfrate matizu rupe norma la demaraj...am vandut pana acum 4 matizuri...le-am cumparat de la maicamea de la unca si imi pare raw ca nu mi-am oprit unu...am fugit pe autostrada cu 5 persoane cu 175!!!
Comment
-
Originally posted by felixb View PostPutin respect baieti,va-ti vazut cu loganuri??....acum cativa ani va-ti fi dorit un Matiz...oricum Turbo-Dieselar-Convins,bineinteles de logan.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment