Ar trebui sa te grabesti! Stocul de Matiz-uri scade, si nu se mai completeaza!
Logan 1.5 dci vs matiz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oricum...cat i-ar fi aratat tahometru...dar a avut tupeu sa mearga ca nebunu cu Matizu plin cu oameni. Teribilismele varstei?
PS: Spike...daca prinzi o vale luuunga, s-ar putes sa arate si 160 pe bord.
Desi pana acum n-am vazut Matiz pe drum sa se ''incoarde'' mai mult de 150. Si am avut destul de putina minte sa ma pun cu destui...dar promit ca n-o mai fac, daca fuge defapt cu 175...
Comment
-
-
Originally posted by dorutz View Postacum cativa ani ne luam super nove :P
Originally posted by Sp!ke View PostAr trebui sa te potolesti cu aberatiile pe forum! Pe bune acum! Las-o dracu de treaba, ca nu suntem chiar atat de idioti sa nu ne dam seama de gogosile pe care le postezi! Nu e corect sa sa postezi niste aberatii pentru ca sa dai motive de discutie aiurea!Last edited by Cristi_Xp; 7 February 2008, 13:42.
Comment
-
amaraciunea de polo cu 4 oameni ia 140-160 km/h cu foarte mare greutate ajunge la 170 abia daca ii atinge .. asa ca lasati bancurile cu matizu' ... cred ca v-au cam precut urechile..chiar daca ar prinde la volan nu ar putea fi decat un kamikaze
Comment
-
atunci cand vreau sa ma destind mai citesc forumul .
vad ca mai exista anumiti "pescari" care mai arunca cate o chestie si noi ne strofocam sa-l ajutam cu x pareri si rezolvari care in cea mai mare parte a cazurilor sunt foarte binevenite.Revenind la problema noastra cu Matizul cred ca exageram atunci cand facem comparatia la viteza .Pe cate drumuri din Romania mergeti cu peste 120km/h?
Aici ar fi trebuit dezbatuta problema fiabilitati ,costurilor de intretinere,siguranta.Din punctul meu de vedere Matizul este fiabila si usor de intretinut ,recomandat de folosit in oras dar..cea ce m-a facut pe mine sa aleg Loganul (asa am considerat eu deoarece si Matizul are 3 stele) a fost siguranta si spatiulKiss Fm Gris Platine DC
Comment
Comment