Logan 1.5 dci vs matiz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Norby, numai acum l-am vazut si eu si mi se pare de tot rasul! Hai ma oameni buni, am ajuns sa ne comparam loganele cu matizuri? Da-o dracu de treaba!!!

Comment

• De ce nu logan Vs bicicleta? (ca ma luat azi unu la start la semafor)

Comment

• Eu nu vad ce rost are sa mai facem aceasta comparatie !!! E clar ca loganul e cu mult oeste matiz!! Proprietarii stiu de ce!!
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Aici se inchide !

Comment

• Nu, nu se inchide aici.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Un 1.5 dci 65 cp vs Matiz a incercat cineva ? Incep sa am indoieli ca face Loganul ... Aseara m'am luat cu un Matiz si s'a tinut destul de bine pana in 70km/h ... ( va spun sincer ca m'am oprit si m'am uitat daca nu cumva mi'a intrat presul sub pedale ) .

ps : vad ca si cel care a facut topicul si'a luat'o de la Matiz avand in posesie un 1.5 dci65cp...
              Last edited by Razzvan; 18 June 2008, 14:53.

Comment

• Bah, ia nu mai incita tu lumea la prostii
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Hai mai bine sa-l inchidem...Vorbesc serios

Comment

• Si eu zic sa inchidem topic-ul. Nu are rost nicio comparatie intre cele 2 masini si cu asta punct.

Stima.
                    sigpic

Comment

• Si cam de ce nu are rost ? .... E vorba de clasica liniuta .. Dohhhh

Comment

• @Razzvan: Prefer sa se inchida topic-ul deoarece observ ca majoritatea celor care posteaza aici, iau in deradere Matizul, si chiar mai mult de atat, isi bat joc de masina (eu cel putin asa vad unele posturi). Din moment ce eu sunt posesor al ambelor marci de masini, ma simt destul de ofensat, chiar jignit de unele posturi care preaslavesc Loganul si Matizul e exemplificat doar cu defectele sale. Am afirmat si in alte posturi si afirm in continuare ca in mare masura cunosc avantajele si dezavantajele ambelor marci in ceea ce priveste consumul, performantele, spatiul interior etc si nu ma sfiesc sa recunosc mai ales defectele Matizului sau Loganului. Dar de aici si pana la a ridica o marca sau cealalta pana in inaltul cerului e drum lung. De aceea prefer sa se inchida acest topic, sau sa se incerce reducerea adversitatii fata de Matiz.

Desigur, toti cei care au parcurs acest forum vor observa ca niciodata nu am spus nimic rau nici la adresa marcilor implicate in acest Versus si nici la adresa vreunui coleg forumist si nici nu am de gand sa incep cu jigniri sau atacuri la persoana.

Insa, vreau sa se inteleaga ca eu, ca si conducator de Logan si Matiz, ma simt jignit fata de unele afirmatii ce se aduc la adresa "buburuzei". Nu vreau sa generalizez sau sa jignesc pe cineva, insa dintre cei care au postat aici in defavoarea Matizului, nu stiu daca au condus ei personal un Matiz macar 20.000 de km pentru a putea observa atat defectele cat si avantajele acestui model.

In concluzie stiu ca acest forum este dedicat Daciei Logan si sunt multi aici care nu ar recunoaste ca Matizul are UNELE avantaje fata de Logan in ANUMITE SITUATII, in schimb prefera sa vada doar defectele Matizului si sa le ignore pe cele ale Loganului (defecte care, ne place sa recunoastem sau nu, exista !!! )

Cu stima si respect,

MAVERICK_SS
                        Last edited by MAVERICK_SS; 18 June 2008, 21:39. Reason: Corectari si adaugari
                        sigpic

Comment

• Aici era vorba doar de o liniuta Eu cred ca ar trebui sa fii mandru ca se compara matizul cu o masina mai puternica(daca nu ma insel loganul diesel scoate 100 in 15 sec nu? Ca si buburuza daca nu ma insel.
                          Matizul e o masina ok pt oras. Loganul fiind mai mare se preteaza la diverse necesitati ale noastre, eu cel putin nu rad de matiz,chiar in ulele situatii mi-ar place sa am unul(in oras in aglomeratie)

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                            Un 1.5 dci 65 cp vs Matiz a incercat cineva ? Incep sa am indoieli ca face Loganul ... Aseara m'am luat cu un Matiz si s'a tinut destul de bine pana in 70km/h ... ( va spun sincer ca m'am oprit si m'am uitat daca nu cumva mi'a intrat presul sub pedale ) .

ps : vad ca si cel care a facut topicul si'a luat'o de la Matiz avand in posesie un 1.5 dci65cp...

Vezi ca l-am facut cu mult mult mult timp in urma

Comment

• Am dat eu cu matiz de la semafor:matiz 10.000 km a lu un preten... Logan 15 dci 65cp 75.000 km: in matiz 2 pers in logan 3...La I sa tinut un pic si gata tati pana am ajuns la celalalt stop 3 masini diferenta intr noi....Matiz...)))))))

Comment

• Off topic: nu cunosc prea bine Matizul dar nu sunt mai multe motorizari pe Matiz? Cati cai putere are cel mai mare motor de Matiz?
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google