If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan 1.6 16v 2007 vs. Renault Megane Combi 1.6 16v 2000
Logan 1.6 16v 2007 vs. Renault Megane Combi 1.6 16v 2000
Am un prieten care ma ataca de vreo 2 saptamani ca masina lui fuge mai tare! !!Demarajul meganului nu il stiu exact dar are o viteza max de 200 km/h,mai mult nu trage!!astept parerile voastre(ca sa nu ma fac de cacao)!!
Eu unu nu mai sunt de acord cu astfel de posturi.Prea multe accidente s-au intamplat in ultima perioada.Nu vreau sa mi-o ia nimeni in lume de rau dar e pacat de tineretea noastra.Sarbatori fericite !!! Numai bine
Asta asa e, ai mare dreptate. Numai ca aici n-a zis nimeni de nici o liniuta, de nici o intrecere. Aici era vorba de pura curiozitate a initiatorului, cel putin eu asa am inteles.
Stati linistiti nu sunt adeptul curselor ilegale!!!era pura curiozitate!!!si singurele curse pe cae o sa le fac o sa fie legale sau pe circuit!!dar numai dupa ce ii fac rodajul!!deoarece azi 17 dec 2007 mi-am ridicat masina de la meridian!!!logan prestige berlina 1.6 16v albastru mineral!!!!!
Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Sa te bucuri de masina si sa te poarte cu bine oriunde te ai duce Stuke,oricum Renaultul are in specificatii tehnice unele avantaje in fata Loganului si oricum francezi nu vor face niciodata Loganul mai performant decit propria lor gama de masini,dar cred ca se poate pleca cu Loganul mai repede iar un sofer bun se poate tine dupa acel Renault...
E cam comparatie mere cu pere... berlina vs berlina sau break vs break... Pune un prestige cu un mcv cu acelasi motor si o sa vezi avantajele clare ale berlinei...
E cam comparatie mere cu pere... berlina vs berlina sau break vs break... Pune un prestige cu un mcv cu acelasi motor si o sa vezi avantajele clare ale berlinei...
Logan berlina megane break!
Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment