Originally posted by razvanypo
View Post
logan dci 70 cai vs. Ford Ka
Collapse
X
-
[QUOTE=petroman;52381](dar nu imi convine) doar ca sunt realist stii ce motor are si citi cai ......pai atunci ...pe mine fara misto ma depasit si un trabant...............dar eram langa masina[/QUOTE]
stimate Petroman vad ca esti cel mai ofensat de pe forum cand e vorba de dci pe tine cred ca te rezolv doar cu un pariu de 100 de euro ford vs.dci stock fara manevre cu softuri ,tobe etc. asta ca sa mi umplu si eu rezervoru la a mea ca mai am jumate doarAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Originally posted by petroman View Postoricand - dar eu am alta masina vezi semnatura Dar daca imi dai tu masina aia care ai depasito sunt sigur ca nu ma ieiAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
-
daca vrei sa dovedesti nu trebuie sa vin eu la bucuresti dute la o intalnire club logan organizata in Bucuresti si vezi daca reusesti sa-ti faci plinul cu povestea asta sigur gasesti adepti - fara suparare - te-ai suparat vad -fa ce ti-am zis si vezi daca am dreptate daca ii faci pe loganistii cum ai zis de acolo sigur vin si eu
Comment
Comment