logan dci 70 cai vs. Ford Ka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by razvanypo View Post

eu te inteleg ca ai dci si nu ti convine , dar ca sa intelegi ce am vrut sa spun este ca o sa filmez din fiecare masina turometrul si vitezometrul si pozitia masinii daca este in fata, in spate,
    (dar nu imi convine) doar ca sunt realist stii ce motor are si citi cai ......pai atunci ...pe mine fara misto ma depasit si un trabant...............dar eram langa masina

Comment

tare petroman ) in cateva luni o s aajungem sa vedem posturi Logan vs. carutza
      sigpic

Comment

cat prinde un trabant ?
        sigpic

Comment

cam 80 - 90 ( stiu pe cineva - o femeie). 120 are pe bord .
          sigpic

Comment

uite ce am gasit
            -3.750 euro
            Ford Ka (2002) Benzina [30 decembrie]
            Rulaj: 50.000 km An fabricatie: 2002 Capacitate: 1300cmc Putere: 60CP Carburant: Benzina
            geamuri electrice, alarma, inchidere centralizata, servo directie, airbag, clima, xenon

Comment

e urata cu draci masina asta !!!!
              sigpic

Comment

zici ca e o broasca

wow trabantelul...deci nu il fac in marsalier
                sigpic

Comment

[QUOTE=petroman;52381](dar nu imi convine) doar ca sunt realist stii ce motor are si citi cai ......pai atunci ...pe mine fara misto ma depasit si un trabant...............dar eram langa masina[/QUOTE]

stimate Petroman vad ca esti cel mai ofensat de pe forum cand e vorba de dci pe tine cred ca te rezolv doar cu un pariu de 100 de euro ford vs.dci stock fara manevre cu softuri ,tobe etc. asta ca sa mi umplu si eu rezervoru la a mea ca mai am jumate doar
                  Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

oricand - dar eu am alta masina vezi semnatura Dar daca imi dai tu masina aia care ai depasito sunt sigur ca nu ma iei

Comment

ma bag si eu cu un leon si nu am voie sa ii dau mai mult de trapta a 3
                      sigpic

Comment

Originally posted by petroman View Post
                        oricand - dar eu am alta masina vezi semnatura Dar daca imi dai tu masina aia care ai depasito sunt sigur ca nu ma iei
                        vad ca esti din iasi eu din bucuresti cand ai drum spre bucuresti da mi un add la mess ( acelasi id) si sa vii si cu banii ca sa nu ma agit degeaba

Comment

Originally posted by gogoasha69 View Post
                          ma bag si eu cu un leon si nu am voie sa ii dau mai mult de trapta a 3

daca vrei ne bagam si cu leonu dar cu ce masina vin o sa fie surpiza

Comment

O sa vin si eu cu un MIG 21 Lancer...

Comment

Sp!ke adineauri am trecut pe langa tine haaahaa nu ma vazusi era cu Invizibilul :P

pe ce e mig-u tau ? al meu merge foarte bine cu clor de rufe sau cu cocolino )
                              Last edited by gogoasha69; 8 January 2008, 00:49. Reason: completez
                              sigpic

Comment

daca vrei sa dovedesti nu trebuie sa vin eu la bucuresti dute la o intalnire club logan organizata in Bucuresti si vezi daca reusesti sa-ti faci plinul cu povestea asta sigur gasesti adepti - fara suparare - te-ai suparat vad -fa ce ti-am zis si vezi daca am dreptate daca ii faci pe loganistii cum ai zis de acolo sigur vin si eu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google