If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hai ca deviem de la subiect si nu are rost, deci eu v-am spus cele intamplate daca vreti sa credti bine daca nu iarasi bine ,eu va doresc noapte buna si cred ca sambata sau duminica vin cu dovada
hai ma ca mie mia placut ca teai inervat la un moment dat am crezut ca o sa ma ameninti
"vad ca esti din iasi eu din bucuresti cand ai drum spre bucuresti " da repede te infierbanti gata sincer te cred tot ce e posibil - pe bune
Sp!ke adineauri am trecut pe langa tine haaahaa nu ma vazusi era cu Invizibilul :P
pe ce e mig-u tau ? al meu merge foarte bine cu clor de rufe sau cu cocolino )
fara suparare dar cred ca inca te mai uiti la cartoon nici nu mai are rost sa vorbesc despre ceva anume pe forumu asta ca deja ati devenit aberanti si lipsiti de respect fata de cei care se inscriu aici si isi posteaza intamplarile asa ca decalar topicul inchis
tu chiar te-ai suparat - ti-ai luat fordul K si ai plecat te asteptam sa ne zadarasti si pe noi sincer eu imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva dar nu sau folosit cuvinte urate tu te-ai implicat prea tare te asteptam cu un zambet k
tu chiar te-ai suparat - ti-ai luat fordul K si ai plecat
nu m-am suparat si nici nu o sa ma supar vreodata pt asa ceva,dar am crezut ca se poate discuta civilizat si am crezut ca ati putea fii interesati de de treaba asta mai ales ca veneam si cu dovada si voi deja ati inceput ca fac trucaje si alte aberatii scoase de voi, ma rog asa i romanu si va doresc numai bine si fara accidente
fara suparare dar cred ca inca te mai uiti la cartoon nici nu mai are rost sa vorbesc despre ceva anume pe forumu asta ca deja ati devenit aberanti si lipsiti de respect fata de cei care se inscriu aici si isi posteaza intamplarile asa ca decalar topicul inchis
Nu stiu cine e mai aberant aici... daca ai lansat o provocare Logan vs Ford KA, atunci vino cu argumente, nu cu vorbe goale. Eu nu te contrazic, dar ar trebui sa citesti mai multe posturi si ai sa vezi ca oamenii nu sunt asa aberanti. Ma asteptam la o discutie constructiva, nicidecum la o liniuta, care cine stie in ce conditii a fost facuta. Vino cu discutii despre dotari, functionalitate, preturi, utilitate, fiabilitate si vei vedea ca oamenii chiar sunt seriosi si se implica in a informa pe ceilalti, dar tu ai venit cu o liniuta... si ce?... ce-ai rezolvat? Daca vii cu bashcalie primesti bashcalie...
Motorizarile de 1.25 si 1.3 , ambele benzinare de pe Ford K sunt ca si performante de la 0-100 sub Loganul 1.5 dci de 65 cp. Motorul de 1.3fuge pena la 100 in 15.8 secunde, comparativ cu 15.5 la 1.5 dci 65 cp... Cred ca dci-ul de 70 cp este net superior.
In schimb exista varianta Street K de 1.6 si 95 cp care ma tema ca-l cam face si pe dieselul de 85 cp pana- 12 secunde pana la 100 la K comparativ cu vreo 13 la diesel... Dar daca Ford k vs 1.5 dci 85 cp este discutabil, fara indoiala ca 1.5 dci de 70 cp este net inferior aceste ultime motorizari de la K.
Dar problema in ochii mei este alta. De ce trebuie sa sarim in sus imediat cum cineva ne spune ca o masina este mai buna sau mai iute decat Loganul?!!! Cand ne-am luat Logan ne-am gandit le vreo serie 3 facuta la Pitesti?! Si ce daca o masina e mai performanta ca Loganul! Nu inseamna ca este mai fiabila, nu inseamna ca este mai confortabila... Cred ca fiecare dintre noi stie de ce si-a luat sau vrea sa-si ia Logan. Fara nici o suparare dar cred ca exista oameni pe forumul asta care ar spune ca 1.5 dci de 65, 70, sau 85 cp sau 1.4, 1.6 si 1.16 v MPI sunt superioare unor BMW, AUDI etc... noi...
Eu unul cred ca reactionand asa nu facem altceva decat sa dam apa la moara celor care vor sa denigreze Loganul. Cred ca la un asemenea thread singurul raspuns ar fi unul gen " Si ce daca?" sau " Sa fii sanatos !"...
Scuze daca am suparat pe cineva. Tuturor o zi buna!
Am citit de la cap pana la coada si tot nu am inteles de la cel ce a initiat discutia, ce ford era ala pana la urma(ce motorizare, cati cp ect.)?. Oricum daca tot ati inceput sa comparati cele doua modele, pai comparatile din toate punctele de vedere (pret de achizitie, motorizari, dotari, costul revizilor, ect.) pe mine unu sincer asta m ar ajuta si banuiesc ca si pe multi alti ... eu mi am ales masina dupa alte criteri (in general dupa cele enumerate mai sus + multe altele) nu dupa ideea ca as putea "dobora" o masina intradevar urata si anume ford k. Tin sa mai mentionez ca si performantele masini sunt esentiale dar in cazul meu sunt necesare intr o depasire, urcarea unei pante s.a.m.d. nici de cum liniute, tumbe, drifturi, macadam. Deci daca se poate discutati si referitor la ce am enumerat mai sus caci chiar sunt interesat (pentru cultura mea generala).
sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
razvanypo.... cand ai timp tu intr-o seara da-mi un telefon si ne intalnim(0723503368 - radu).., am eu locuri unde sa ne dam, eu am un 1.5dci70cai, eu ma dau din placere fara figuri,
salut
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment