nu mi-as murdari interiorul cu asa ceva - si nici nu mai vreau sa compar loganul meu cu asa ceva aaaaaaa ford K
logan dci 70 cai vs. Ford Ka
Collapse
X
-
Daca vorbim de liniute, in mod normal dci tre' sa bata Ka-ul. Am mai vazut Matiz vs dci...
Pe drum virajat, sorry, dar loganu nu prea se poate tine dupa un ''amarat'' de Ka. Are o stabilitate de invidiat. Aici nu conteaza marimea.
Si daca vorbim de Ka asta nou de 1.3 are si el 70 cp si nu stiu cu cat e mai greu (daca e...) decat un dci.
Mai e si varianta de 1.6 95 cp (ia suta in sub 10 sec) , cu asta nu mai faci nici o liniuta cu dci-ul.
Si eu imi iubesc masina dar totusi sa nu exageram, are forma ciudata, dar nu-i chiar petarda.
Comment
-
da, nu-i petarda. chiar e masina buna. singurul ei dezavantaj e ca dupa doua beri risti sa deschizi capota motorului ca sa-ti bagi bagajele...nu mai sti care-i botu si care-i curu...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Pentru octavian 28:K este mai usora ca Loganul. Modelul vechi avea cam 870 de kg. Deci mai usoara decat 1.5 dci, chiar si fata de un Logan de 1.4.Cel nou nu stiu cate are dar clasa mini sufera de o tendinta de "ingrasare".
Oricum sunt masini diferite, pentru categorii sociale diferite si au scopuri diferite... Eu simt ca mie mi se potriveste Logan asa cum altuia poate i se par mai ok o alta masina. Dar de ce sa ne apucam sa facem caterinca de k doar pentru ca cineva , (culmea un proprietar de Logan!) a lansat o asemena comparatie?! Poate si posesorii acestei masini se vor simti jigniti asa cum nici noua nu ne convine atunci cand cineva arunca cu noroi in Logan...
Comment
-
Corect. Mai glumim si noi...Cine nu stie la gluma ii taiem nasu. Si asa posesorii de Logan sunt cred de cele mai multe ori luati la misto fata de alte marci.
Seba: sti ce ar fi culmea? Dupa doua beri chiar sa reusesti sa bagi bagajele la copata motorului...Doar atat, nu sa si pleci cu spatele...
Comment
-
Ei Octavian, stai linistit... Nu suntem chiar pe primul loc in ceea ce priveste ironiile altora! Inaintea noastra mai sunt trabantistii, lastunistii... etc. Pana acum bancuri cu Logan n-am auzit, in schimb cu Trabant si cu Lastun sunt slava Domnului... Din pacate astia sunt cam pe cale de disparitie...
Comment
-
Bai nu stiu ce sa zic .. Nu imi place dieselu prea tare
am condus intro seara loganu lui un prieten 1.5 dci 70 cp si am ramas impresionat destul de bine cand am vazut cum tragea ... Altele nu am ramas asa .. Cu toate ca am mai condus si alte logane
eu zic ca loganu ca ceasu trebuia sa castigeIts just a car ...
Comment
-
Ford Ka este echipata incepand cu motor de 1297.0 CC care poate dezvolta pana la 60 CP. Cu o acceleratie de la 0 la 100Km/h in 15.4 secunde poate ajunge la o viteza maxima de 158.0 Km/h. Consumul mixt de 5.9 l la 100 Km.
Din cate stiu eu dci 70cai are 15sec 0-100 daca specificatiile producatoriul sunt reale atuncea dci ai mai rapid.
Comment
-
Am citit tot thread-ul asta si am ajuns la concluzia ca la volanul loganului era unul care habar navea sa conduca. Cu dci 70 cp pana in treapta a 3 - a ti piept la un passat 1.9 tdi 131 cp cei drept dupaia se face simtita puterea dar 60 cp si motor de 1.3 sa ii dea 5 masini in nici un caz.
era ok dak auzeam povestea in comparatie cu un audi passat de peste 120 cp ca ia dat dci-ului 5 masini la o liniuta.
wake up
Comment
-
amuzant christian86: dci 70 face fata pana in tr 3 a unui motor tot diesel 130 cai. Ai zis-o, nu gluma.
Te asigur ca trocariciu meu de 1.4 mpi ( amarat si lenes cum e el) face fata unui dci de 70 stock. Pana in ce treapta de viteza se doreste. ( chiar il si intrece).
Deci, inseamna ca si 1.4 face fata unui motor 1.9 130 cai....Interesanta teorie
Se pare ca pt unii legile fizicii se aplica altfel.
Imi cer scuze pt off topic, dar nu ma puteam abtine
On topic: fordul KK cu formele lui dubioase, merge destul de bine, iar motorul de 1.3 e ok.
Tinand cont de performante: 0-100 km/h in 15.4, iar dci 70 in 15.5, ar fi trebuit sa fie la egalitate.Last edited by Cezar; 20 August 2008, 02:58.
Comment
Comment