Originally posted by samy0388
View Post
logan dci 70 cai vs. Ford Ka
Collapse
X
-
Originally posted by samy0388 View Post..........asa si io am mers cu un ford puma de 1.7 benzina 125 de cai si am prins 220 , viteza la care in veci nu o prinde loganul , .....................
Asa cu aerodinamica de dulap, usureaza Loganu cu vreo 100 kile (daca ai de unde) lasa-l vreo 35-40 mm mai jos si sa vezi ca fuge si el cu 200+ si la 105 cp.
Comment
-
Originally posted by puiu View Postda poate l-ai facut pe ala cu loganu si el era mai preocupat sa trimita mesaje pe mobil.... in rest la orice ora iti pot demonstra ca te las eu cu un 15 dci in urma de o sa iti vina sa plangi si sa nu mai postezi despre ford kk
Originally posted by donpedro View PostHmm cred ca ala cu tuaregul nu si-a pus mintea cu tine.
Asa ca las-o mai usor cu commenturi de genul asta ca parca mirosi si tu a ahtiat de "bemvee" si passaturi 2002 via germania .Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Vorbeam in cunostinta de cauza,si crede-ma ca baiatul si-a dat silinta, de unde esti tu asa sigur ca nu si-a pus mintea ? Totusi 170 de cai pe 2200 de kile nu e tocmai avion ...
Asa ca las-o mai usor cu commenturi de genul asta ca parca mirosi si tu a ahtiat de "bemvee" si passaturi 2002 via germania .
Bine domnule sa fie atunci asa cum zici tu
Comment
Comment