Logan vs.... pt scoala de soferi!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

parerea mea e sa faci pe logan ca e bine te obisnuiesti cu el si eu am vb si cu instructori care au logan si e bun pt invatacei e un pic mai greu cu parcarile iti trebuie repere bune dar te obisnuiesti bafta si succese

Comment

eu fac scoala de soferi ..defapt acum doar mai recapitulez putin ca prima data am picat .. la sala .. in fine .. am condus un opel astra de prin '93 fara servo .. e break mi se pare greu la parcari laterale sa virez de volan .. acasa am logan l-am condus si pe ala si am facut parcari .. nu are servo loganu nostru dar il manevrez mult mai usho(ma refer cand "trag" de volan) la fel si cu dacia berlina pe care o avem. cel mai usor mi se pare la parcari cu break pt ca ai vizibilitate buna in spate stii caum exact unde e masina .. daca e sa alegi ceva .. alege break ceva sau daca nu genu .. dacie berlina .. sa vezi bine in spate .. ca apoi te obisnuiesti cu masina pe care o ai e f usor .. mai ales de la greu la usor sari repede
      Its just a car ...

Comment

la parcari se mira instructoru cum i le faceam . imi zicea : pai tu mai stii ca doar ai logan in curte
        sigpic

Comment

bravo dorutz inseamna ca esti un sofer bun daca iti ies parcarile ca nu multora le ies adica nu toti sunt soferi

Comment

pai de la 14 ani m-am tot invatat intai pe 1310 din 83 saraca ce am mai chinuit-o ) dar nu am busit-o deloc si parcam milimetric cu aia si de ceva timp milimetric si cu loganu
            sigpic

Comment

da si eu am ucenicit pe o 1300 si inca mai merge e a lu tata si din cand in cand ii mai dau si eu cate o talpa

Comment

pe langa logan mai avem si noi o dacia 1410 ... din 93 .. merge bine ...trage bine .. inalta de dacar mai fac si eu dealea cu ea unde`i loc ;)) am si lovit`o in poarta i-am bagat usa in interior )
                Its just a car ...

Comment

In functie de modelul masinii pe care'l ai sau urmeaza sa'l achizitionezi iti alegi masina pe care sa faci scoala. Ai o masina mica fa pe Matiz .... samd...

Personal am facut pe 'o Dacia 1300 (modelu' cu 4 faruri rotunde )...

Comment

Ala-i 1310.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

nu neaparat, Rocri, poate fii si 1300 "tunata". eu am avut una din '82. Scuze de off topic

Comment

Originally posted by Rocri View Post
                        Ala-i 1310.
                        e 1300 cu "imbunatatiri" ...

Comment

eu am facut scoala pe o dacie berlina de doi ani si am dat examenul pe o dacie 1300 de 18 ani... nici nu stiam sa-i dau a I-a. mare mirare ca am luat examenul din prima...
                          Acuma, fiecare cum crede, daca vrei sa iei examenul cat mai usor, fa scoala pe o masina mica, tico, opel corsa sau ceva de genul asta. daca vrei sa te descurci in trafic pe masini mai mari, fara instructor langa tine, alege un astfel de model...parerea mea

Comment

Eu am facut pe matiz scoala dar mare lucru nu am apucat sa invat decat lucrurile elementare(nu prea ai timp sa iti formezi reflexe de sofer, nu ai timp sa inveti sa apreciezi prea bine distantele) ... de invatat soferie vei invata singur cu masina ta apoi "experimentant". Parerea mea este sa faci pe matiz(este foarte mica masina si practic se parcheaza singura), si cand o sa iesi cu loganul la o tura prin imprejurari(cu permis cu tot bineinteles) plimbate cateva ore seara(sa te obijnuiesti cat de cat cu dimensiunile si comenzile masini) si mai fa cateva drumuri in afara orasului(sa te inveti sa apreciezi viteza cu care trebuie abordata o curba ect.) apoi iesi in haosul din timpul zilei si vei avea parte de "botez"(se va gasi cate el unu sa te "binecuvanteze"). Bafta
                            sigpic
                            Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

O prostie pe care o fac majoritatea instructorilor. Faptul ca nu au ore de condus in afara. De aia se rastoarna multi, de aia nu stiu multi sa faca o depasire, etc, etc.
                              Stiu ca sunt off topic dar am vazut ce a postat tezeu si mi-am adus aminte de primul meu drum in afara.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu cand am iesit prima oara in afara (de fapt a fost si primul meu drum la volan cu permis) aveam tendinta sa intru cu viteza in curba si cand simteam ca o ia usor pe aratura franam (atunci intervenea tata cu morala). Imi era greu sa apreciez distantele (pe autostrada pana sa ma bag intr o depasire ma asiguram de n ori in spate sa nu incurc vreun sofer), ma orientam mai greu ma asiguram din toate partile(dar sofam cot la cot cu ceilalti soferi executam depasiri in limita bunului simt). Si inca ceva ... nu am purtat nici macar o zi semnele de incepator(am vazut cum se comporta destul de multi soferi cu cei cu semne in geam).
                                sigpic
                                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google