Logan vs.... pt scoala de soferi!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hmmm..noi astia un pic mai batrani pe atunci nu aveam de unde alege...strict dacia berlina...aaaaa sau break
    E rau sa ai optiuni multiple ..hehehe

Comment

Cred ca ar fi mai important numarul de km pe care i-a facut fiecare de cand are permisul, decat anii care au trecut... nu e spus cu rautate, dar asta am cam invatat si eu cu trecerea numarului de km parcursi
      Don't touch! Never ever steal
      Unless you're in for the kill

Comment

Cam are dreptate SoNyKeL, dupa vreun an si ceva de condus numa logan, am facut un drum de simeria cu un papuc diesel (de firma, umblata numa pe santiere), mama din 1 ii dadeam direct a 4-a (credeam ca is in a 2-a) nu simteam de loc masina, amestecam de numa numa la schimbator sa nimersc viteza. Mergeam drept si masina o lua dreapta (era dusa directia), in curbe viram usor da ea mergea tot drept, ambreaju iara beton, nici cum nu il simteam (partea buna eca dupa vreo 100km m-am obisnuit cu ea). Cand m-am suit in logan si am apasat ambreaju am crezut ca ii rup podea (prea fina))

Io am facut scoala pe Logan fara servo (pe loc mergea mai greu da in rest nu aveam probleme)

PS: tragea bine 1.9D de pe papuc (in special la deal)
        ...de doi lei :p

Comment

Votez logan fara servodirectie. Sa ma explic. Loganul cu servodirectie te pacaleste, ca incepator ai tendinta sa tragi tare de volan si daca ai servo... s-ar putea sa o dai de gard, daca n-ai servodirectie atunci tragi mai mai putin.

Comment

io nu trag tare de volan si sunt incepator.......bine ....pe acte doar

@golanu : am 6000 de kilometri de 4 luni
            sigpic

Comment

eu am facut pe supernova si momentan conduc o supernova. chiar daca e aceeasi masina e putin diferita. comenzile erau mai tari, ambreiaju mai tare, acceleratia tot asa tare si mai jos. mi se parea normal, dubla comanda si calcata de multi. dar eram obisnuit la parcari si la comenzi.
              Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Ia si fa scoala pe logan ca o sa-ti prinda bine

Comment

ambreiaju tare si lipsa de servodirectie iti antreneaza muschii... gluma-i gluma dar chiar faci muschi... pai acum sa ma urc pe dacie ca sa schimb viteza tre sa ma ridic de o buca si sa apas pe ambreiaj si nu mai zic de directie ca ma proptesc cu picioarele in portiera mai ales pe loc

sigpic

Comment

Originally posted by dantes View Post
                    E destul de greoi loganul ptr ca are destule unghiuri moarte si fundu mare si iti va fi greu sa faci parcari daca vrei sa faci scoala...
                    Mai bine faci pe o masina mai mica, iei examenul, apoi treci pe logan...Pe de alta parte te obisnuiesti cu dimensiuni mai mari si nu lovesti masinile parcate :P
                    buna idee,asa am facut eu scoala de soferi pe un tico

Comment

Originally posted by dorutz View Post
                      io nu trag tare de volan si sunt incepator
                      .......
                      Am spus.. "ai tendinta"! E normal ca unii oameni sa aibe o "mana usoara", dar pe majoritatea pe cei care au invatat sa conduca cu servodirectie, au tendinta de a trage mai tare de volan (adica trag tare pe un moment mic, sau mai bine zis, smucesc volanul), iar cei care au invatat sa conduca fara directie asistata sunt ceva mai precauti!
                      Daca inveti sa tragi putin de volan (o masina cu servodirectie vireaza maxim in doua ture complete ale volanului) si masina sa vireze o sa ti se para aiurea sa tragi de volan 2.5 pana la 4 ture de volan, si atunci invarti de volan pana masina urmeaza traiectoria pe care o doresti. E adevarat ca iti trebuie ceva muschi, dar te vei obisnui!

Comment

Aaa i-a puneti mana si conduceti un ARO cu directia busita(unde trebuia sa iei putin de volan stanga si apoi dreapta ca sa faci dreapta) si cu pompa servo dusa de calci ambreiajul si frana cu tot corpul. Atunci sa va vad. Sau o savarina fara servodirectie.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cel mai bine e sa faci scoala pe o masina mai mica, iei permisul mai usor. Dupa ce incepi sa conduci pe masina ta te obisnuiesti dupa cativa km.
                          Parerea mea.

Comment

loganul are destule unghiuri moarte si e greu de apreciat distanta la mersul inapoi. paradoxal (cel putin in cazul meu) parcarea laterala cu spatele care e cosmarul multor "scolari" e destul de usor de facut. Eu de cand am logan, cand am de parcat lateral, prefer sa o fac cu spatele, decat cu fata cum preferam inainte, si cum prefera multi soferi. In rest, frane eficiente, servodirectia e buna si e destul de usor de manevrat. Nu recomand sa faceti scoala pe masini mici, daca nu veti conduce una dupa scoala.

Comment

fa scoala pe ce-ti cere inima aku sunt masini de masini nu k in urma ku 11 ani numai dacii )
                              ym! dorinu2005@yahoo.com
                              BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

eu fac scoala pe MATIZ iar dupa 3 saptamani fac pe BMW
                                sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google