Logan vs Citroen Axel (rosu cu dungi albe)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• auzi bai razzavane scuzama ca te caracterizez dar tu la numaru de neuroni cum stai? ma esti negativ ti-au iesit lipsa la ultima numaratoare?
    tu nu pricepi ca nu conteaza ca oltcitu face loganu si nu ca n-ar conta... dar conteaza soferul eu stiu ce soferi erau cei de pe logan... si voi de pe forum care tot ziceti ca loganu face oltcitu ``las-o bre la punctu mort`` ce ne am luat logan sa ne dam la liniute loganu e o masina de familie oltcitu e un vehicul cu 4roti pui mei... lasatile nu le mai comparati pe mine ma doare in pl ca ala fuge mai tare si mai incet , ca fapt divers ieri seara pe mamaia o domnishorica cu un 1.6 berlina , draguta fata trag in paralel cu ea si stau sa se faca verde , fata pleaca mai violent de la semafor eu dupa ea ca de crescuse pipota in mine si dai si aleargo ajunsesem pe la 120 faceam deja slalom ca nebunii cand mio face fata si ma trezesc cu unu oprit pe banda 1 am franat ea sa dus , la urmatoru semafor o ajung din urma ea deschide geamu si zice hai ca nu mai am chef de joaca si face stanga si se intoarce de unde venisem...
    si ce credeti ca m-am ofticat ca ma facut un 1.6 si pe deasupra si femeie nu de loc...
    decii ideea e ca tre sa stim sa ne bucuram de masinutele noastra si atata tot... si sa avem grija de ele... va doresc benzina in rezervor si tie cu aveo si tie cu olticitu si loganistilor

sigpic

Comment

• Arata bine tipa?
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• da arata bine si era si loganista si ca bou nam chemato la intalniri acum 2saptamani am mai dat de una blonda draguta si eram plin de draci ca ma blocase in parcare un logan roz si ce sa vezi era al blondei dragute care ca o blonda suprema ce e mergea cu stopu de ceata aprins

sigpic

Comment

• De aia nu te-ai ofticat. Ca daca era vre-o nasoala mureai de ciuda.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• nu oricum mia placut cum ma fraierit ca la un moment intra pe banda 1 semnaliza dreapta si mam gandit ca o ia pe o straduta ceva si eu dupa ea ma tinut asa vreo 400m si brusc sa mutat pe banda a2a si eu a trebuit sa franez ca banda 1era blocata

sigpic

Comment

• SoNyKeL mama .. eu ti'am zis tie ca ai probleme cu logica. Am zis eu ca daca x face y atunci x e cea mai buna ?... Eu sustin doar ca oltcitu' e mai rapid k loganul 1.4 pe 400 m ... In rest nu exista termen de comparatie . INTELEGI TU ?... vrei sa'ti desenez?....

ps: ai vrea sa ai tu neuronii mei .... Tu zici ca nu conteaza cum trage.. dar vad ca raspunzi la provocari ... Btw.. foloseste si tu CRATIMA ( ma doare cand te vad cum scrii... parca ai fi mircar ) .

Comment

• Originally posted by DJ-02-HKE View Post
                deci tu imi demonstrezi ca esti al mai batut in cap de pe forumu asta....nu am situatia finainciara pt un logan?......e problema mea nu a ta.......daca taicato ti-a luat logan.....sa fii fericit....eu mi-am luat singur oltcit...pt ca am refuzat loganu care vruia sa mi-l cumpere tata......bolizii au caroseria de fibra sa fie mai usoare.....nu ca e mai sigura caroseria////daciile alea 1310 de fac furori la liniutze ...numai sunt dacii .....au alte motoare si alte cutii de viteze....deci....decat caroseria e de dacie....eu am motor de oltcit...nemodificat......si sa stii ca stiu mai bine decat tine despre motoare in general.....
                nu am wati pe el...e simplu......si spre uimirea voastra nu consuma mult.....cred ca la consum se compara putin cu loganurile voastre benzinare....numai k al meu trage mai bine ).....singura voastra problema....si cu asta am incheaiat participarea pe acest forum.....este ca va credeti regii soselelor cu masini de 12300e si cu 75cp ......va credeti in confort maxim cand conduceti loganu,credeti ca loganu a fost cea mai buna alegere a voastra.....si chiar a fost.....o meritati din plin......bagati-va mintile in cap.....consum mare si nu trage....asta e loganu vostru. si cu asta am incheiat participarea pe forumul vostru.......oricum nu ai cu cine sa te intelegi aici....sunteti prea obsedati de minunatiile voastre de renault-uri romanesti.papa...si bafta in continuare.

tin sa precizez ca tu esti cel mai prost informat om de pe forumul asta... de cand si pana cand compari tu oltcitul cu logan???) trage mai bine oltcitul?? bai baiatule oltcitul nu e mai bun nici decat un logan pe butuci... crede'ma tu nu faci niciodata un logan cu soba aia cu roti!!! ... se vede ca nu stii nimic nici macar lucruri elementare despre masini!!!!!!!!!!! degeaba ai tu 0ltcit si te dai cu loganul (bineinteles ca tragi soclul macar sa ii mirosi fumul) !!!!! vreau sa iti spun ca nu ai ce cauta peaici (aici vin oameni care stiu si chiar daca nu stiu sunt dispusi sa invete!! nu sa faca pe inteligentii in domenii pe care nu le cunosc aa si era sa uit pun pariu ca tu ai numai sarma pe "masina" aia!!!!! toate cele bune

Comment

• pai nai inteles ideea mai da am raspuns al provocari dar doar de amuzament cu fata , intelegi dar voi astia raceri cand va dati si pierdeti va cam ofticati... deci ideea e ca tot tu esti pe dinafara si ca totusi poate loganu trage mai bine ca oltcitu dar poate soferu din logan nu a stiut sai dea si oricum ai luau eu tot ma contrazic cu tine ca imi esti simpatic

sigpic

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                    SoNyKeL mama .. eu ti'am zis tie ca ai probleme cu logica. Am zis eu ca daca x face y atunci x e cea mai buna ?... Eu sustin doar ca oltcitu' e mai rapid k loganul 1.4 pe 400 m ... In rest nu exista termen de comparatie . INTELEGI TU ?... vrei sa'ti desenez?....

ps: ai vrea sa ai tu neuronii mei .... Tu zici ca nu conteaza cum trage.. dar vad ca raspunzi la provocari ... Btw.. foloseste si tu CRATIMA ( ma doare cand te vad cum scrii... parca ai fi mircar ) .
                    razzvan "mama" eu nu as fi prea sigur de ce sustii tu... intra multi factori in ecuatie... asa ca mai gandeste'te .. cat despre lectii de gramatica si baieti cu multi neuroni ... nu isi au rostul comparatii dastea!!!!!!!!
                    @ SoNyKel : ia zi vrei sa iei niste lectii de gramatica de la domnul razzvan si apropo mai puneti pofta in cui nu o sa ai niciodata neuronii lui )) (glumesc bineinteles)) a iesit si o rima

Comment

• @ razzvan si SoNyKeL: Am bagat si eu de seama ca sunt niste urme de simpatie intre voi (chiar daca va balacariti pe unde apucati) dar am crezut ca doar mi se pare. Sau gresesc.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Pe mine ma face Oltcitu'... fac 400m in 10 minute, asa ca....

Comment

• nu mai zic nimic ca au venit batranii si seba si spike
                          oricum topicu a fost facut la caterinca de logan_guy ala da in fine...

sigpic

Comment

• Mah! Ma enerverzi! Daca la mine mai merge treaba cu "batranu", cu Seba ce-ai? ca ala e cu buricu verde!

Comment

• Pai seba e mai tanar ca mine. Sau mai facut si pe mine batran? Ia sa ne zici nene si saru' mana de acum.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Tu esti hodorog, ca si mine! aia under 30+ sunt cu buricu verde!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google