Logan vs Citroen Axel (rosu cu dungi albe)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bravo tezeu le zici bine

Comment

Originally posted by tezeu View Post
      Bun daca esti prezent spune mi te rog de ce olcit rosu cu dulgi albe si nu verde cu o singura dunga neagra(e posibil sa fie o idee mai usor deci inca vreo 2-3 secunde la top speed si acelerari de pe loc) raman la parerea ca nu se pot compara masinile.

Este o chestie de gust personal

Comment

oltcit,.......mai exista asa ceva? )
        sigpic

Comment

Originally posted by dorutz View Post

Esti tare comic ....

Comment

Originally posted by dorutz View Post
            Prin Papa Noua Guinee o mai exista asa ceva...
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Hai nu fiti ironici ... in Oltenia e patria lor ...

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
                Hai nu fiti ironici ... in Oltenia e patria lor ...
                deci oltenia e in papua noua guinee??
                1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Originally posted by huzzy1981 View Post
                  deci oltenia e in papua noua guinee??
                  Ma si asteptam sa vina cineva cu o concluzie din asta ...:P ... Iasi'ul e tot acolo ?:P ... stiam ca iasi'ul e in aceeasi tara cu Oltenia :P

suntem offtopc...

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
                    Ma si asteptam sa vina cineva cu o concluzie din asta ...:P ... Iasi'ul e tot acolo ?:P ... stiam ca iasi'ul e in aceeasi tara cu Oltenia :P

suntem offtopc...
                    no ofense, a fost o gluma... suntem cam toti in aceeasi oala, sa zic asa... si aici sunt destule oltcit-uri, insa sa fim seriosi, nu poti face o comparatie intre un oltcit si un logan....
                    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Olticitul nu se poate compara cu Loganul...e adevarat....Insa eu am condus un oltcit 12 trs...si ce m-a surprins placut a fost etajarea cutiei de viteze..care mi se pare un pic mai buna decat cea de pe Logan...Insa sunt doar niste rapoarte, e doar o impresie....In rest nu exista termen de comparatie in nimic.
                      @Logan_Guy.....ce ai zice de o comparatie intre un Logan rosu cu dungi albe versus un Citroen Axel?.
                      @moderatori...parerea mea e sa inchideti threatu...e totul absurd
                      K asa am putea deschide alt threat...wartburg vs logan

Comment

Originally posted by Logan_guy View Post
                        Sunt prezent, iar faptul ca citesc forumuil fara sa ma loghez nu insemna ca am aruncat o bomba si am plecat. Cat despre piese de schimb pentru Oltcit (ca venise vb mai devreme) sa stiti ca inca se mai fabrica
                        Ca sa "tunezi" un oltcit sa bata loganul iti trebuie bani frumosi. O fi avand oltcitul motor boxer racit cu aer, dar asta nu-l face porsche.
                        Revenind la oltcit (SCUZE PENTRU OFF TOPIC), zici ca se mai fabrica piese. Eu sunt din Satu Mare si pe-aici nu mai gasesti nici in dezmembrari piese de oltcit. Oricum soacra-mea are unul (de atatea ori am pomenit asta incat unii vor crede ca ma laud cu el) si e atasat de el desi se dezintegreaza incet (ca orice masina intretinuta de o femeie). asa ca mi-ar prinde bine sa stiu cum ajung sa comand astfel de piese, daca ai vreun link sau o adresa, un numar de telefon, poate si un catalog cu preturi, ca sa nu o mai aud pe soacra-mea cum se vaita. Merci anticipat.

Comment

Vino in Craiova :P .. dar cu banii de benzina .. mai cumperi un Oltcit . Oricum nu se compara Oltcitul cu Loganul... ceva mai dinamic trs la demaraj fata de 1.4 75cp si dci'urile 65/70cp... in rest nu are nici'o treaba.

Comment

TRS are 62,5 CP, fata de 75 CP cat are Logan 1,4 MPI.
                            Demarajul e aproape acelasi la amandoua, de ce zici ca e mai dinamic Oltcit-ul?
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pentru ca are 800kg, motor de turatie , carburator .... Si pentru ca am vazut o groaza de liniute intre ele ...

Comment

in cazul asta e mai bun si decat aveo? sau nu se pune...ca oltcitul e facut in aceeasi fabrica cu cielo, care e din acelasi neam cu chevroletul ?
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google