Logan vs Citroen Axel (rosu cu dungi albe)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai sa'ti zica HKE daca exista comparatie ) ... ca stie foarte bine ambele masini

Comment

ce faci ? ai adus tot chevrolet forumu aici? pai da ce sai faci ca si aveo asta e facut cu piesele de la daewoo de au ramas dupa faliment daewoo care facut din piesele de oltcit care au ramas tot dupa... SURPRIZA : Faliment...
      oricum oltictu a fost acum nu mai e pacat as fi vrut si noi romanii sa vedem ce mai scoatem pacat de aro si de oltcit

sigpic

Comment

OMG ... ba baiatule tu nu ai nici'o treaba ..esti penal. Ramai cu mcv'ul tau si ignora'ne ... Crapi de gelozie acolo si ciocul mic.. aici e Logan vs Oltcit : ce treaba are Aveo ? ...

E facut cu piese de OPEL ... si motoru' e E-tech 2 cu modificari ...

Iar HKE e prieten ... nici nu stie de chevrolet forum...

Comment

aha deci ai inghitit galushca...
          iti aduci aminte cand ziceai ca chevroletu tau e de conceptie nou si proiectat de la zero etc nu ca loganu copiat dupa clio modus...
          are piese de opel ca si loganu piese renault...
          si ce e opelu??? opelu este cea mai slaba masina nemteasca e oaia neagra a nemtilor...
          si recunosti ca la ai adus pe hke aici tu iai spus ba vino ca miau varzit astia aveo da intai numi sari mie in aparare...
          hke oltcitu tau e rosu cumva asa gen candy apple cu jenti de aliaj si cu niste steaguri albe pe aripile spate? sau ceva de genu? cred cal stiu sau il confund

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
            da stiu si eu de la altii posesorii ca calci frana si o calci in gol corect ai dreptate... si cu siguranta e bine cum zici tu tabla solida masina tare in caz de accident scapi ieftin doar putin intreptata aripa si strans pireu de pe bord...
            acum fara suparare , eu iti dau dreptate olticu posibil sa fuga mai bine ca unele motorizari de logan dar atat nu te supara in afara de motoru ala si o ajuta si faptu ca e usoara atat... in rest e cu muuuuuuuult sub...
            si nu stiu cati dintre noi siau luat logan sa se dea la liniute in aeroport eu iti inteleg pasiunea , si o data pe la 18ani imi doaream si eu sa am o masina pe carburatie teapana etc sa fuga sa rupa sa ma dau cu ea(am avut o dacie 1.6 dubla carburatie ambreiaj de 200 etc fugea...) dar am vazut prea multe am trait destule cu ea si atat am ramas cu o nostalgie ptr masinile pe carburatie si ptr senzatile oferite , dar am ramas si cu un gust amar ptr bujiile umede si delocurile crapate sau jigleoarele infundate...

nu confunda o masina de 10 milioane cu una de cateva mii de euro......pacat ca la un demaraj cea de 10 mil......valoreaza mai mult decat cea de mii de euro.....si in plus e masina mea nu e loganu lu tata.
            cat despre aveo si logan....sincer frate....nu comparati dacia cu chevroletu din nici un punct de vedere.

Comment

aha deci ai inghiti galushca...
              iti aduci amitne cand ziceai ca chevroletu tau e de conceptie nou si proiectat de la zero etc nu ca loganu copiat dupa clio modus...
              are piese de opel ca si loganu piese renaulat...
              si ce e opelu??? opelu este cea mai slaba masina nemteasca e oaia neagra a nemtilor...
              Omule ma refeream la design cand am zis ca e de la 0 ... .... Iar piesa de la Opel o reprezinta motorul care a fost puternic imbunatatit ( e aproape altul).

HKE te inseli ... Logan Sedan 1.6 16v e mai bun dintr'un punct: e mai rapid .

Comment

si ce loganu mai seamana cu ceva? in afara de mobile si alte obiecte de prin baie si bucatarie

sigpic

Comment

si ce loganu mai seamana cu ceva? in afara de mobile si alte obiecte de prin baie si bucatarie
                  tu'ti faci singur masina de ras ?... Mie mi se pare totusi ok la design exterior ( cu mici elemente optice chiar arata frumos ) ...

Comment

Originally posted by DJ-02-HKE View Post
                    macar citroenul axel.....arata exact ca oltcitul.......tu ce zici...loganu arata la fel cu r clio?
                    doua masini nu-s la fel doar pt ca arata la fel. ce zici, hooveru chinezesc e bmw x5, ca doar arata la fel? sau chinezaria aia de arata ca un opel frontera e opel frontera? exemplele pot continua....
                    nici dacia 1300 nu era R12, desi arata la fel, corect?
                    faceau romanii cumva si mergea a noastra mai prost decat aia dupa care a fost copiata. si nu zi ca nu-i asa in cazul oltcitului, ca nu te cred. cati francezi trag din masele cand merg pe strada, ca sechele de la axel? romanasii mai fac, mai ales aia de-au avut oltcit si-au desfundat jigloare cu gura. asa ca nu incepe polemicile. dintotdeauna am recunoscut ca oltcitul e peste dacia berlina la sprint si viteza, dar niciodata nu l-am considerat mai bun. cum dracu sa consume un motor de 1100 mai mult decat unul de 1300 si sa aibe si putere mai mica decat asta din urma? hai uimeste-ma cu tehnologia boxerului de turatie oltenesc, copiat de la aceeasi tigani care fac renault si peugeot, dar se cheama alfel ? scuze, pt limbaj, dar sa zici de masini ca-s identice doar ca arata la fel...o fi facand oltcitu loganu 1.4 chel la liniute, dar pana sa zici ca-i mai bun, e cale lunga. o masina e buna cand mergi mult cu ea pe bani putini. punem pariu ca oltcitu nu merge 30000km numai bagandu-i benzina? ei, vezi, pt mine asta conteaza al dracu. la fel cum conteaza sa consume mai putin 1.6 decat 1.1...la fel cum conteaza s amergem 4 in masina cu bagaje cu tot si sa fie racoare inclusiv vara in masina. a, si sa nu ploua inauntru. a, si sa dea caldura iarna, sa nu sterg gheata de pe parbriz pe dianuntru. intelegi de ce nu mi-am luat oltcit (ca daca era mai bun la chestiile astea, imi luam chiar si unul vechi de 15 ani). si nu mai aduc aminte de desfundatul jigloarelor: tziiiuuuu...printre masele...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by DJ-02-HKE View Post
                      ...
                      cat despre aveo si logan....sincer frate....nu comparati dacia cu chevroletu din nici un punct de vedere.
                      hai ca asta e o dovada clara de snobism. dar, da, pt masina americana asamblata in polonia e greu de acceptat ca-i la fel ca un ***** frantuzesc asamblat in romania, pt clienti cu aproximativ acelasi "buzunar"...

Originally posted by Razzvan View Post
                      ...
                      HKE te inseli ... Logan Sedan 1.6 16v e mai bun dintr'un punct: e mai rapid .
                      aici ai dat cu mucii-n fasole. e mai rapid, mai economic, mai puternic, mai stabil, mai sigur. nu-i mai frumos, ce-i drept, deci e clar un looser. ha, ha, domnilor... a, era sa uit: e si mai ieftin...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                        hai ca asta e o dovada clara de snobism. dar, da, pt masina americana asamblata in polonia e greu de acceptat ca-i la fel ca un ***** frantuzesc asamblat in romania, pt clienti cu aproximativ acelasi "buzunar"...
                        Nu e 'n Polonia .. e'n Koreea

Originally posted by csebalyn View Post
                        aici ai dat cu mucii-n fasole. e mai rapid, mai economic, mai puternic, mai stabil, mai sigur. nu-i mai frumos, ce-i drept, deci e clar un looser. ha, ha, domnilor... a, era sa uit: e si mai ieftin...
                        mai economic? .. depinde...
                        mai puternic? --- da .. am zis ca e mai rapid -> ca e mai puternic
                        mai stabil ? ... nu cred...
                        mai sigur ? .. dupa stelele euroncap ...
                        mai ieftin ? .. pai are multe chestii lipsa... de'aia e mai ieftina ..

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                          doua masini nu-s la fel doar pt ca arata la fel. ce zici, hooveru chinezesc e bmw x5, ca doar arata la fel? sau chinezaria aia de arata ca un opel frontera e opel frontera? exemplele pot continua....
                          nici dacia 1300 nu era R12, desi arata la fel, corect?
                          faceau romanii cumva si mergea a noastra mai prost decat aia dupa care a fost copiata. si nu zi ca nu-i asa in cazul oltcitului, ca nu te cred. cati francezi trag din masele cand merg pe strada, ca sechele de la axel? romanasii mai fac, mai ales aia de-au avut oltcit si-au desfundat jigloare cu gura. asa ca nu incepe polemicile. dintotdeauna am recunoscut ca oltcitul e peste dacia berlina la sprint si viteza, dar niciodata nu l-am considerat mai bun. cum dracu sa consume un motor de 1100 mai mult decat unul de 1300 si sa aibe si putere mai mica decat asta din urma? hai uimeste-ma cu tehnologia boxerului de turatie oltenesc, copiat de la aceeasi tigani care fac renault si peugeot, dar se cheama alfel ? scuze, pt limbaj, dar sa zici de masini ca-s identice doar ca arata la fel...o fi facand oltcitu loganu 1.4 chel la liniute, dar pana sa zici ca-i mai bun, e cale lunga. o masina e buna cand mergi mult cu ea pe bani putini. punem pariu ca oltcitu nu merge 30000km numai bagandu-i benzina? ei, vezi, pt mine asta conteaza al dracu. la fel cum conteaza sa consume mai putin 1.6 decat 1.1...la fel cum conteaza s amergem 4 in masina cu bagaje cu tot si sa fie racoare inclusiv vara in masina. a, si sa nu ploua inauntru. a, si sa dea caldura iarna, sa nu sterg gheata de pe parbriz pe dianuntru. intelegi de ce nu mi-am luat oltcit (ca daca era mai bun la chestiile astea, imi luam chiar si unul vechi de 15 ani). si nu mai aduc aminte de desfundatul jigloarelor: tziiiuuuu...printre masele...

spune-mi si mie o diferenta intre axel si oltcit in afara pe certificat intr-o parte scrie axel si in cealalta oltcit!......poti vorbi de logan ca te vad documentat....dar numai vorbi despre o masina pe care o vezi pe strada si nu stii nimic despre ea.
                          tu ai ce ai cu jigloarele....frate...crede-ma am carburatoru neumblat in el
                          de luni de zile.....daca unii nu stiu sa aiba grije de un carburator....si sa sa schimbe un filtru de benzina si un filtru de aer la timp.....e problema lor.....si a ta....iar cu maselele......e problema dentistului.....iar nu e problema ta.

si tot vorbind in neconsotinta de cauza.....afirmi motorul de 1.1 consuma mai mult decat motorul de 1.3.....corect....dar ti-ai pus intrebarea de ce consuma asa?.....aici o sa ai o intrebare fara raspuns ca nu stau la luminez mintea la toti robotzeii.......gandeste-te in primu rand k trs are cutie in 5 iar 1.1 are cutie in 4.

o masina buna spui tu ca e o masina cu care mergi 30 mii km si sa ii bagi decat benzina.....o aberatie foarte mare........sa iti dau un exemplu......pana la 30 mii de km de cate ori schimbi uleiul?......deci nici a ta nu merge 30 mii km bagandu-i numai benzina......scuze daca uleiul ti-l schimba la revizie )....eu prefer sa mi-l schimb singur.

in a mea nu ploua....si caldura.....crede-ma am mult mai multa decat ai tu in logan.........

deci intr-un cuvant.....habar nu ai ce vorbesti......vorbesti din auzite....vorbeste prea mult din reviste fratzica....laso mai moale.....k nu ai cine stie ce masina........si gandeste-te nici nu e pe numele tau

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post

sincer in craiova i se zice asa : patul(cunoscuta denumire populara a loganului), coaje(denumirea intre tineri), masina de familie(cum ii spun bunicii nostri),scoc(pt ca desi e masina viitorului cum vrei sa o scoti tu...consuma exagerat....ma refer la benzina), carutza (pt care au trecut pe la tara....si au vazut o caruta.....se face usor asemanarea....cred si tu o vezi)......daca mai aud vreo asemanare te anunt.

si am si eu o intrebare......tu cand ai cumparat masina nu ai vazut ca spatele e atat de ridicat incat pui bagajele ca in caruta?.......nu te-ai gandit si tu ca pentru o masina in de 8 mii euro consuma cam mult? nu te-ai uitat si tu la banii astia iti gaseai altceva....nu dacie?.........in afara de faptul ca e silentioasa inauntru.....nu ma atrage nimic la masina asta........

Comment

• Originally posted by DJ-02-HKE View Post

si am si eu o intrebare......tu cand ai cumparat masina nu ai vazut ca spatele e atat de ridicat incat pui bagajele ca in caruta?.......nu te-ai gandit si tu ca pentru o masina in de 8 mii euro consuma cam mult? nu te-ai uitat si tu la banii astia iti gaseai altceva....nu dacie?.........in afara de faptul ca e silentioasa inauntru.....nu ma atrage nimic la masina asta........
                              am si eu o intrebare, fara sa te supar: esti cu capu`? ai tupeul sa compari o masina de 200 de euro cu una de cateva mii? ai tupeul sa zici ca oltictul consuma putin? ai oltcit, sau spui din carti, din minte, din auzite? in mare masura, e comic sa mai citesti asa ceva, ca te mai destinzi de prostia unora... ce-ar fi sa ma laud si eu cu vechea dacie, ca e tabla mai buna, ca are nu stiu ce in plus? ) esti penibil omule, sincer! conteza cum i se spune? parca esti un copil mic care cauta porecle. in locul tau, mi-as sterge singur user-ul de pe forum. esti PENIBIL!!!! crezi ca intereseaza pe cineva daca te atrage pe tine loganu` sau ba? nu te atrage, salutare, vezi-ti de tigaia ta!
                              scuze celorlalti pentru tonul ironic, dar nu m-am putut abtine! daca cineva considera ca postul nu e ok, sa il stearga fara nici o suparare!
                              1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Are unul dintre cele mai rapide oltcituri din Craiova ( al 2'lea cred ) ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google