Originally posted by DJ-02-HKE
View Post
fulloption si e mai iefitina decat toate adversarele ei , intelegi are tot ce vreau la dotari ca numi trebuie piele si climatronic , cand ma duc cu ea undeva si trebuie sa car bag bag bag si tot bag in ea si nu se termina si mai am si consum mic(ptr un benzina de 105)... si mai e si sprintena , plus nu mai zic siguranta comfort si tot ce vrei...
razvane esti cu capu ba nene , lasama ma-n p*la mea ce daca e olticu cel mai rapid ce pl mea miam luat masina cea mai rapida... sunteti amandoi dusi cu pluta ma...
hke zimi tu la 12300 ce masina noua , cu 7locuri , full option motor 105cp iti iei? fara sa mai bagi vreo 4-5mii de euro la buget... si ptr ce? ptr niste aveoisme? ptr un bord cu 3dungi si 2becuri in plus? a si sa nu omitem ceva hai sa zicem asa , bai am dat 12300 pe masina acum ma kak pe mine ptr 3000 las ca pun 3000 si iau ceva mai bun... da si la 60de mii cand schimb curelel de distrubutie platesc 6000-7000de ron revizia ... pai la logan fac cu banii astia nu doar revizia de 60de mii de km fac revizile pana la 120de mii de km
Comment