Logan vs Citroen Axel (rosu cu dungi albe)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by DJ-02-HKE View Post
    sincer in craiova i se zice asa : patul(cunoscuta denumire populara a loganului), coaje(denumirea intre tineri), masina de familie(cum ii spun bunicii nostri),scoc(pt ca desi e masina viitorului cum vrei sa o scoti tu...consuma exagerat....ma refer la benzina), carutza (pt care au trecut pe la tara....si au vazut o caruta.....se face usor asemanarea....cred si tu o vezi)......daca mai aud vreo asemanare te anunt.

si am si eu o intrebare......tu cand ai cumparat masina nu ai vazut ca spatele e atat de ridicat incat pui bagajele ca in caruta?.......nu te-ai gandit si tu ca pentru o masina in de 8 mii euro consuma cam mult? nu te-ai uitat si tu la banii astia iti gaseai altceva....nu dacie?.........in afara de faptul ca e silentioasa inauntru.....nu ma atrage nimic la masina asta........
    eu am dat 12300 pe masinuta mea... acum ca sa ma dau in basini e dotarea cea mai de top si cea mai vanduta in afara e mcv cu 7locuri , 1.6 16v...
    fulloption si e mai iefitina decat toate adversarele ei , intelegi are tot ce vreau la dotari ca numi trebuie piele si climatronic , cand ma duc cu ea undeva si trebuie sa car bag bag bag si tot bag in ea si nu se termina si mai am si consum mic(ptr un benzina de 105)... si mai e si sprintena , plus nu mai zic siguranta comfort si tot ce vrei...

razvane esti cu capu ba nene , lasama ma-n p*la mea ce daca e olticu cel mai rapid ce pl mea miam luat masina cea mai rapida... sunteti amandoi dusi cu pluta ma...
    hke zimi tu la 12300 ce masina noua , cu 7locuri , full option motor 105cp iti iei? fara sa mai bagi vreo 4-5mii de euro la buget... si ptr ce? ptr niste aveoisme? ptr un bord cu 3dungi si 2becuri in plus? a si sa nu omitem ceva hai sa zicem asa , bai am dat 12300 pe masina acum ma kak pe mine ptr 3000 las ca pun 3000 si iau ceva mai bun... da si la 60de mii cand schimb curelel de distrubutie platesc 6000-7000de ron revizia ... pai la logan fac cu banii astia nu doar revizia de 60de mii de km fac revizile pana la 120de mii de km

sigpic

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
      Are unul dintre cele mai rapide oltcituri din Craiova ( al 2'lea cred ) ...
      si pe cine intereseaza? sa se duca pe forumu` oltcitului (daca este asa ceva) si sa isi spuna acolo parerile, ca cel putin pe mine, nu ma intereseaza. auzi "nu ma atrage nimic la masina asta" ) de parca i-ar pasa cuiva ce ii place lui la o masina, sincer!
      pt tipu` cu oltcitu: apropo de portbagaj, ca ziceai ceva la un mom dat, ca e ridicat, etc, etc; tu la oltcit ai portbagaj? ai unde sa pui o geanta daca pleci la un drum mai lung? daca mergi la cumparaturi, unde le pui? presupun ca iei un taxi logan...
      m-am dus eu la munte cu loganul, la care portbagajul e imens pt o masina din clasa ei si abia mi-au incaput toate, si nu am luat cine stie ce....
      asa ca back off...
      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Originally posted by DJ-02-HKE View Post
        ...frate...crede-ma am carburatoru neumblat in el de luni de zile.....
        asa am avut si eu la vechea dacie, deci?
        Originally posted by DJ-02-HKE View Post
        ...iar cu maselele......e problema dentistului.....iar nu e problema ta.
        ba e problema celor cu ticul nervos din cauza carburatoarelor
        si tot vorbind in neconsotinta de cauza.....afirmi motorul de 1.1 consuma mai mult decat motorul de 1.3.....corect....dar ti-ai pus intrebarea de ce consuma asa?.....aici o sa ai o intrebare fara raspuns ca nu stau la luminez mintea la toti robotzeii.......gandeste-te in primu rand k trs are cutie in 5 iar 1.1 are cutie in 4.
        robotel e fiu lu' ma-ta, da? compara berlina in 4 viteze cu oltcitu in 4 si berlina in 5 cu oltcitu in 5. tot oltcitu consuma mai mult, in primul rand ca e motor mai turat decat polizorul de pe berlina
        o masina buna spui tu ca e o masina cu care mergi 30 mii km si sa ii bagi decat benzina.....o aberatie foarte mare........sa iti dau un exemplu......pana la 30 mii de km de cate ori schimbi uleiul?......deci nici a ta nu merge 30 mii km bagandu-i numai benzina......scuze daca uleiul ti-l schimba la revizie )....eu prefer sa mi-l schimb singur.
        aberatie e sa stai toata ziua cu trusa de scule pe langa masina. tot la 15000km schimb uleiul ca asa trebuie. eu ma refeream la micile "interventii" si reglaje, fara de care nu stiu oltcit sau dacie berlina mai veche sa fi facut 30000km.
        in a mea nu ploua....si caldura.....crede-ma am mult mai multa decat ai tu in logan.........
        da, vara la 40 de grade ai mai multa caldura decat am eu in logan. apropo, n-ai modificat instalatia de climatizare, nu? ca vorbim de dotarile stock ale masinilor...
        deci intr-un cuvant.....habar nu ai ce vorbesti......vorbesti din auzite....vorbeste prea mult din reviste fratzica....laso mai moale.....k nu ai cine stie ce masina........si gandeste-te nici nu e pe numele tau
        da, ai dreptate, oltcitul tau nu e pe numele meu. loganul, in schimb, e. n-am zic ca loganul e cine stie ce masina, dar e peste oltcit. bine ca ai tu "masina"...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• atingeai cu daica sau cu oltcitu 30de mii de km fara reglaje asa cum e mama fata mare...
          am avut si dacie unchimiu a avut oltcit mai am 2prieteni cu olticit unu are oltcitu si un logan si iese cu oltcitu doar la liniute si atat... iar celalalt doar cand nu-i lasa tasu matizu iese cu olticitu deci gata nene sunt masini vechi lasatine

sigpic

Comment

Are unul dintre cele mai rapide oltcituri din Craiova ( al 2'lea cred ) ...
            si asta ce demonstreaza ?... ca pana la urma o sa zica de oltcit ca-i mai buna si decat aveo...sau asta nu, ca aveo e chevrolet, care e daewoo, care e urmasul oltcit-ului de craiova. hai mai dati-o'n fasole, ca deja e prea de tot...
            acusi vine unu cu trabant cu motor de golf 2 gti si gata, ne dam toti foc la masini ca e mai bun trabantu' ? de-aia n-are ursu' coada....
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @huzzy1981 :ai tupeul sa zici ca oltictul consuma putin? ai oltcit, sau spui din carti, din minte, din auzite?

i'am raspunsul domnului . Adica stie ce vorbeste avand unul dintre cele mai bune oltcituri din Craiova. Dar voi desigur va ganditi la altceva.

@huzzy1981 :si pe cine intereseaza? sa se duca pe forumu` oltcitului (daca este asa ceva) si sa isi spuna acolo parerile, ca cel putin pe mine, nu ma intereseaza.

E un thread Oltcit vs Logan ... VREI SA POSTEZE DOAR POSESORII DE LOGAN ? SI SA ZICA bla bla .. iar concluzia "Oricum e mai bun Loganul meu " - cum era . Daca nu esti in stare sa porti un dialog ... mai bine te retragi decat sa spui aberatii

@csebalyn:

@huzzy1981 :ai tupeul sa zici ca oltictul consuma putin? ai oltcit, sau spui din carti, din minte, din auzite?

i'am raspunsul domnului . Adica stie ce vorbeste avand unul dintre cele mai bune oltcituri din Craiova. Dar voi desigur va ganditi la altceva.

Comment

• topicu asta e facut de un tip care vad ca altceva nu a postat si e facut la misto ar trebui inchis si ster si banat userul care a facut topicul suntem prostitit in fata da in fine...

sigpic

Comment

@huzzy1981 :ai tupeul sa zici ca oltictul consuma putin? ai oltcit, sau spui din carti, din minte, din auzite?

@huzzy1981 :si pe cine intereseaza? sa se duca pe forumu` oltcitului (daca este asa ceva) si sa isi spuna acolo parerile, ca cel putin pe mine, nu ma intereseaza.

E un thread Oltcit vs Logan ... VREI SA POSTEZE DOAR POSESORII DE LOGAN ? SI SA ZICA bla bla .. iar concluzia "Oricum e mai bun Loganul meu " - cum era . Daca nu esti in stare sa porti un dialog ... mai bine te retragi decat sa spui aberatii
                  destept a fost logan_guy asta cu thread-ul asta, sa mor yo! si e logan vs oltcit...
                  faza este ca, ceea ce nu intelegi tu, "draga " forumistule, e faptul ca nu are rost o astfel de comparatie, da? hai sa nu comparam "aratul cu boii" cu "aratul cu tractorul", ca nu are sens...
                  1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• in primu si in primu rand e vorba de logan vs citroen si punct

sigpic

Comment

• Pai razvane tu cu pretenul tau dupa ce ca sunteti musafiri pe aici mai aveti tupeu sa vorbiti si cu prelogative de genul "robotei"(robotel e el in olcitu lui).
                      Nu cred ca este un atuu ca tabla masini sa fie groasa(d.p.d.v. securitatea pasagerilor tine de cu totul alceva decat grosimea tablei) gandestete la bolizi de sute de cp care au caroseria din fibra.
                      Imi pare rau ca nu aveti situatia financiara sa va cumparati niste masini predestinate liniutelor(nissan skyline, toyota supra ect.) si sunteti asa de naivi incat veniti cu argumente de genul "Are unul dintre cele mai rapide oltcituri din Craiova ( al 2'lea cred )". Vedeti ca este o dacia 1310 berlina care face prapad prin lumea liniutelor si are competitori puternici(cautati pe youtube) dar asta nu insemna ca mi as dori o masina de genul.
                      Am impresia ca baiatul nici macar nu cunoaste detalii legate de motorizarile logan de a fost nevoie sa ii aduci la cunostinta despre 1.6 16v, dar vad ca poate arunca cu noroi fara sa vina cu argumente solide.
                      Si ce insemna cel mai rapid olcit?
                      Hai mah oameni buni ca nu m as urca in olcit nici pasager indiferent ca de "bun" este el si am si un argument solid .... sunt claustrofob(glumeam).
                      Imi imaginez ce fel de masina are baiatul ... probabil aranjata cu multi watti muzicali pe ea care stie sa demareze si sa consume. Daca stau bine si ma gandesc nu prea ai ce compara la masinile astea doua ... Pana in prezent singurul argument pro olcit de care va legati voi doi este: "Are unul dintre cele mai rapide oltcituri din Craiova ( al 2'lea cred )" sunt uluit pur si simplu ca baiatul are unul dintre cele mai rapide olcituri, voi avea procese de constiinta noaptea pentru ca tipul are cel mai cool olcit. Hai la mai multi km in siguranta
                      sigpic
                      Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• teze foarte bine zis...
                        dar dacia la care te referi , banuiesc ca SGM nu mai e printre noi a facuto praf unu...

sigpic

Comment

• nu stiam ca dacia aia nu mai exista
                          sigpic
                          Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• nu pot pune linkul aici... dai un search pe google accident sgm la 120 a luat un stalp a ramas fara bot etc... o masina care a scris istorie facuta intrun garaj si etc

sigpic

Comment

• Originally posted by huzzy1981 View Post
                              am si eu o intrebare, fara sa te supar: esti cu capu`? ai tupeul sa compari o masina de 200 de euro cu una de cateva mii? ai tupeul sa zici ca oltictul consuma putin? ai oltcit, sau spui din carti, din minte, din auzite? in mare masura, e comic sa mai citesti asa ceva, ca te mai destinzi de prostia unora... ce-ar fi sa ma laud si eu cu vechea dacie, ca e tabla mai buna, ca are nu stiu ce in plus? ) esti penibil omule, sincer! conteza cum i se spune? parca esti un copil mic care cauta porecle. in locul tau, mi-as sterge singur user-ul de pe forum. esti PENIBIL!!!! crezi ca intereseaza pe cineva daca te atrage pe tine loganu` sau ba? nu te atrage, salutare, vezi-ti de tigaia ta!
                              scuze celorlalti pentru tonul ironic, dar nu m-am putut abtine! daca cineva considera ca postul nu e ok, sa il stearga fara nici o suparare!

200e sau mai mult....sau poate mai putin....asta e frate......dar asta nu inseaman ca pot calca frana in gol.......daca nu stiti ce inseama frana de oltcit......si faceti comparatie cu frana de dacie.....sunteti prost informati.va credeti mari si tari cu o masina despre care numai posesorii pot spune lucruri de lauda.......si in plus....la 10 mii de euro....ti-am mai zis.....e mai rapida cea de 200e.

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                                eu am dat 12300 pe masinuta mea... acum ca sa ma dau in basini e dotarea cea mai de top si cea mai vanduta in afara e mcv cu 7locuri , 1.6 16v...
                                fulloption si e mai iefitina decat toate adversarele ei , intelegi are tot ce vreau la dotari ca numi trebuie piele si climatronic , cand ma duc cu ea undeva si trebuie sa car bag bag bag si tot bag in ea si nu se termina si mai am si consum mic(ptr un benzina de 105)... si mai e si sprintena , plus nu mai zic siguranta comfort si tot ce vrei...

razvane esti cu capu ba nene , lasama ma-n p*la mea ce daca e olticu cel mai rapid ce pl mea miam luat masina cea mai rapida... sunteti amandoi dusi cu pluta ma...
                                hke zimi tu la 12300 ce masina noua , cu 7locuri , full option motor 105cp iti iei? fara sa mai bagi vreo 4-5mii de euro la buget... si ptr ce? ptr niste aveoisme? ptr un bord cu 3dungi si 2becuri in plus? a si sa nu omitem ceva hai sa zicem asa , bai am dat 12300 pe masina acum ma kak pe mine ptr 3000 las ca pun 3000 si iau ceva mai bun... da si la 60de mii cand schimb curelel de distrubutie platesc 6000-7000de ron revizia ... pai la logan fac cu banii astia nu doar revizia de 60de mii de km fac revizile pana la 120de mii de km
                                la banii care i-ai dat pe masina....mai puneai 2000euro......si iti luai megane....si aia chiar e masina frate,si sper uimirea ta ......la motorul de 1.6 are in jur de 120cp.........nu 105.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google