Logan vs Citroen Axel (rosu cu dungi albe)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• recunosti ca macar un picut aberezi ? asta chiar e tare...prestiju sa fie mai penal decat un oltcit. du-te si te plimba...strugurii-s tare acri, nu-i asa?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by huzzy1981 View Post
      si pe cine intereseaza? sa se duca pe forumu` oltcitului (daca este asa ceva) si sa isi spuna acolo parerile, ca cel putin pe mine, nu ma intereseaza. auzi "nu ma atrage nimic la masina asta" ) de parca i-ar pasa cuiva ce ii place lui la o masina, sincer!
      pt tipu` cu oltcitu: apropo de portbagaj, ca ziceai ceva la un mom dat, ca e ridicat, etc, etc; tu la oltcit ai portbagaj? ai unde sa pui o geanta daca pleci la un drum mai lung? daca mergi la cumparaturi, unde le pui? presupun ca iei un taxi logan...
      m-am dus eu la munte cu loganul, la care portbagajul e imens pt o masina din clasa ei si abia mi-au incaput toate, si nu am luat cine stie ce....
      asa ca back off...

ba deci voi chiar nu stiti ce vorbiti....asta e singura voastra problema.......ai auzit si tu de rabatarea banchetelor din spate la oltcit?.....ai auzit si tu ca in oltcit chiat poti baga obiecte voluminoase?habar nu aveti ce vorbiti.....sincer va spun.

Comment

• cand rabatezi bancheta la oltcit, cum mai intra 4 persoane plus bagaje? nu de alta, dar unii mai au familie (sotie, copii...) si trebuiesc multe lucruri cand pleaca lumea in concediu, plus loc in masina...
        unii isi iau masina pt familie, altii pt liniute. nu poti sa le compari...te-as lua la o blana pe autostrada szeged-viena si inapoi, daca te tine motorul sa mergi numa 160, io-mi cumpar oltcit. cu loganu am facut szeged budapesta si retur in 2 ore si pot sa-ti zic ca masina n-are absolut nimic. tu te-ai risca? sunt 330 de km...pana la viena, din szeged sunt vreo 550km.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• frate spre uimirea ta un megane cu aceleasi dotari ca mcv e vreo 17000 si are 110cp , intelegi ce vreau sa zic... plus ca nui asa spatioasa ca mcvu la portbagaj ...
          si tu daca e so iei asa vinzi oltcitu mai pui vreo 200de euro si poti sa iei niste jenti de aliaj ptr un logan sau dece nu un aveo

sigpic

Comment

• Originally posted by tezeu View Post
            Pai razvane tu cu pretenul tau dupa ce ca sunteti musafiri pe aici mai aveti tupeu sa vorbiti si cu prelogative de genul "robotei"(robotel e el in olcitu lui).
            Nu cred ca este un atuu ca tabla masini sa fie groasa(d.p.d.v. securitatea pasagerilor tine de cu totul alceva decat grosimea tablei) gandestete la bolizi de sute de cp care au caroseria din fibra.
            Imi pare rau ca nu aveti situatia financiara sa va cumparati niste masini predestinate liniutelor(nissan skyline, toyota supra ect.) si sunteti asa de naivi incat veniti cu argumente de genul "Are unul dintre cele mai rapide oltcituri din Craiova ( al 2'lea cred )". Vedeti ca este o dacia 1310 berlina care face prapad prin lumea liniutelor si are competitori puternici(cautati pe youtube) dar asta nu insemna ca mi as dori o masina de genul.
            Am impresia ca baiatul nici macar nu cunoaste detalii legate de motorizarile logan de a fost nevoie sa ii aduci la cunostinta despre 1.6 16v, dar vad ca poate arunca cu noroi fara sa vina cu argumente solide.
            Si ce insemna cel mai rapid olcit?
            Hai mah oameni buni ca nu m as urca in olcit nici pasager indiferent ca de "bun" este el si am si un argument solid .... sunt claustrofob(glumeam).
            Imi imaginez ce fel de masina are baiatul ... probabil aranjata cu multi watti muzicali pe ea care stie sa demareze si sa consume. Daca stau bine si ma gandesc nu prea ai ce compara la masinile astea doua ... Pana in prezent singurul argument pro olcit de care va legati voi doi este: "Are unul dintre cele mai rapide oltcituri din Craiova ( al 2'lea cred )" sunt uluit pur si simplu ca baiatul are unul dintre cele mai rapide olcituri, voi avea procese de constiinta noaptea pentru ca tipul are cel mai cool olcit. Hai la mai multi km in siguranta

deci tu imi demonstrezi ca esti al mai batut in cap de pe forumu asta....nu am situatia finainciara pt un logan?......e problema mea nu a ta.......daca taicato ti-a luat logan.....sa fii fericit....eu mi-am luat singur oltcit...pt ca am refuzat loganu care vruia sa mi-l cumpere tata......bolizii au caroseria de fibra sa fie mai usoare.....nu ca e mai sigura caroseria////daciile alea 1310 de fac furori la liniutze ...numai sunt dacii .....au alte motoare si alte cutii de viteze....deci....decat caroseria e de dacie....eu am motor de oltcit...nemodificat......si sa stii ca stiu mai bine decat tine despre motoare in general.....
            nu am wati pe el...e simplu......si spre uimirea voastra nu consuma mult.....cred ca la consum se compara putin cu loganurile voastre benzinare....numai k al meu trage mai bine ).....singura voastra problema....si cu asta am incheaiat participarea pe acest forum.....este ca va credeti regii soselelor cu masini de 12300e si cu 75cp ......va credeti in confort maxim cand conduceti loganu,credeti ca loganu a fost cea mai buna alegere a voastra.....si chiar a fost.....o meritati din plin......bagati-va mintile in cap.....consum mare si nu trage....asta e loganu vostru. si cu asta am incheiat participarea pe forumul vostru.......oricum nu ai cu cine sa te intelegi aici....sunteti prea obsedati de minunatiile voastre de renault-uri romanesti.papa...si bafta in continuare.

Comment

• hai pa.... nea placut participarea ta si nu o sati ducem doru...
              daca tu esti batut in cap si nu pricepi ca nu ne intereseaza cum trage asta e partea a doua... si eu la 12300 am 1.6 16v deci nu 75cp cum mananci tu ***** intelegi , daia hai dute bine...
              si de bolizii cu fibra de sticla nu a zis nimeni de caroserie ca e mai sigura doar ca aia au un fel de cusca si in caz ca da prostu cu ea in stalp , bou scapa viu si vitelu e intreg acolo....
              pe cand la oltcitu cu tabla groasa te lovesti masina e intreaga da totu in tine e pireu...

sigpic

Comment

• Originally posted by DJ-02-HKE View Post
                cred ca la consum se compara putin cu loganurile voastre benzinare....numai k al meu trage mai bine )
                Trage sa moara Olcit-ul tau...

Originally posted by DJ-02-HKE View Post
                oricum nu ai cu cine sa te intelegi aici....sunteti prea obsedati de minunatiile voastre de renault-uri romanesti.
                Alfa ca "minunatiile noatre de renault-uri romanesti" sunt de 1000 de ori mai bune decat Olcit-ul tau, ca altfel isi luau toti Olcit daca era asa bun...
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• De unde si pana unde ne intindem la vorbe dinastea soferule de olcit?? arata mi si mie unde am scris eu ca tu nu iti permiti un logan? spre cultura ta generala masina este cumparata de mine ... cred ca tu mi ai citit postul de la coada spre cap. Batut in cap esti tu cu neamu tau ....apropo vezi ca este un motor 1.6 16v pe logan ce dezvolta 105cp(este un motor foarte apreciat de altfel), si cum poti spune ca te pricepi la motoare cand inventezi 1.6 pe megan de 120cp?
                  Mah si totusi tu stii sa citesti? le ai cu abcd chestii de genul ... unde dracu am scris eu ca tu nu iti permiti un logan? unde am scris eu ca masina mea ar fi cumparata de tata?
                  Razzvane de acum cand ii aduci pe forum invatai frate sa citesca sau macar stai pe langa ei si citestele ... pretene nu te supara se vede ca esti sofer de olcit(esti saracu de tine necioplit ca masina, mic si ingramadit), daca aveai logan te mai cizelai si un pic asa ca te mai scotea in lume la lumina ....
                  sigpic
                  Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Nu eu l'am adus pe forum ( l'a gasit singur pe google probabil )... btw e Razvan ( nu era userul liber ).

Parerea mea : Oltcitul e mai rapid ca Loganul 1.5 dci 65/70cp , 1.4 MPI 74 cp si'atat. In rest orice alta comparatie nu exista intre aceste masini. Una e trecutul alta e prezentul.

Comment

• Serios..? Mai rapid zici ca...foooaaaaarte tare frate! Ai si condus Oltcituri? Si Loganuri....?

Eu am avut Oltcit 5 ani. Ii cunosc toate ajunsurile si neajunsurile. Se duce tare pe tr 2 si 3 si cam atat.
                      Daca turezi 1.4 mpi doar la 3500 rot/min, corect, e mai tare Oltcitu.
                      Hai bre...nu mai bateti campii.

Comment

• Atunci ia intreaba'i pe cei cu Loganuri care au fost ieri la intalnirea pe Craiova . Cred ca le dadea chiar 2 - 3 masini la 1.4 75cp in ~400 m.

Comment

• Cine le dadea?

PS: am vazut si dacii 1310 care afumau Loganuri si BMW-uri si AUDI-uri...si toate erau ''stock''...

Comment

• HKE ... le'a dat ( 3-4 loganuri)... Cred ca nici 1.6 90cp nu l'a facut ....

Comment

• Si ce este asa de minunat .... oricum tind sa cred ca olcitu nu este stock si de consumat numai putin nu consuma el in general.
                              sigpic
                              Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Daca vorbiti de stock , atat logan cat si oltcit, oltcitul nu are nici o sansa,
                                Am oltcit si stiu ce spun....a fost bun la vremea lui , prin 92 cand l-am cumparat, dar acum......nu ai ce sa compari cu un logan......nici motor , nici probleme ...nici spatiu...nici nimic... Mie mi-a ramas in suflet masina asta..dar sa aberezi cu face ala mai sus, ( nu m-am obosit sa ma uit la nick ) . Daca nu e modificat, oltcitul macar sa fie cu motorul segmentat ca altfel se mai duc din caluti in timp.
                                Stiti cum e lumea..cand au aparut supernova si solenta toti ca ce masini de rahat sunt etc. acum cu loganul aparut...toti ca ce masini misto erau srn si solenta...sa fim seriosi..de la a aunca cu mucii in fasole pana la a sti...este o distanta apreciabila.
                                Si eu recunosc ca mai sunt reticent cand se vb despre o masina...zic ca nu cred ca ar fi ce se spune...dar dupa ce conduci, iti mai schimbi parerea ( totusi in cazul fiatului albea nu mi-o schim, naspa masina )
                                Asa ca nu il mai bagati in seama pe asta cu oltcitul lui, nu stie ce spune...oltcit fara sa fie umblat la el, nu face pe nimeni la o liniuta.
                                Modificate da,se poate sa fie destul de nervoase. Dar daca schimbi motorul unei masini, sau il modifici radical...mai este aceeasi masina? NU cred.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google