bravo tezeu le zici bine
Logan vs Citroen Axel (rosu cu dungi albe)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by tezeu View PostBun daca esti prezent spune mi te rog de ce olcit rosu cu dulgi albe si nu verde cu o singura dunga neagra(e posibil sa fie o idee mai usor deci inca vreo 2-3 secunde la top speed si acelerari de pe loc) raman la parerea ca nu se pot compara masinile.
Este o chestie de gust personal
Comment
-
Originally posted by dorutz View Postoltcit,.......mai exista asa ceva? )
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostMa si asteptam sa vina cineva cu o concluzie din asta ...:P ... Iasi'ul e tot acolo ?:P ... stiam ca iasi'ul e in aceeasi tara cu Oltenia :P
suntem offtopc...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Olticitul nu se poate compara cu Loganul...e adevarat....Insa eu am condus un oltcit 12 trs...si ce m-a surprins placut a fost etajarea cutiei de viteze..care mi se pare un pic mai buna decat cea de pe Logan...Insa sunt doar niste rapoarte, e doar o impresie....In rest nu exista termen de comparatie in nimic.
@Logan_Guy.....ce ai zice de o comparatie intre un Logan rosu cu dungi albe versus un Citroen Axel?.
@moderatori...parerea mea e sa inchideti threatu...e totul absurd
K asa am putea deschide alt threat...wartburg vs logan
Comment
-
Originally posted by Logan_guy View PostSunt prezent, iar faptul ca citesc forumuil fara sa ma loghez nu insemna ca am aruncat o bomba si am plecat. Cat despre piese de schimb pentru Oltcit (ca venise vb mai devreme) sa stiti ca inca se mai fabrica
Revenind la oltcit (SCUZE PENTRU OFF TOPIC), zici ca se mai fabrica piese. Eu sunt din Satu Mare si pe-aici nu mai gasesti nici in dezmembrari piese de oltcit. Oricum soacra-mea are unul (de atatea ori am pomenit asta incat unii vor crede ca ma laud cu el) si e atasat de el desi se dezintegreaza incet (ca orice masina intretinuta de o femeie). asa ca mi-ar prinde bine sa stiu cum ajung sa comand astfel de piese, daca ai vreun link sau o adresa, un numar de telefon, poate si un catalog cu preturi, ca sa nu o mai aud pe soacra-mea cum se vaita. Merci anticipat.
Comment
-
TRS are 62,5 CP, fata de 75 CP cat are Logan 1,4 MPI.
Demarajul e aproape acelasi la amandoua, de ce zici ca e mai dinamic Oltcit-ul?
Comment
Comment