Logan vs Citroen Axel (rosu cu dungi albe)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a fost cu subinteles da daca te simti si tu batran... acum asta e
    auzi mai razzvane daca pretenul tau campionu la 400m Hke ne a parasit , si vad ca si celalat prieten care e dezamagit cand vede lumea ca se bucura de logan a plecat... tu nimic? nu te simti si tu? nu ne lasi? nu de alta da ma gandeam ca poate tie dor de ei...

sigpic

Comment

• M-am inselat (referitor la iubirea voastra nedeclarata). Lasa omul in pace ca de cateva posturi chiar este obiectiv.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Mamaaaa!!!, sa-mi trag palme si vre-o 10 bilete castigatoare la loto!... Te-ai prins?

Comment

• Deci sa inteleg ca defapt Loganul 1.4 75 cp face Oltcitul dar problema e undeva intre scaun si volan la Logan?... Pai cam multi inseamna k nu stiu sa'i dea ...

@mcv boy .. eu ti'am zis ca mha plictisesti teribillll.... HKE revine mai pe seara probabil .. pe celalalt nu'l cunosc...

Comment

• Spike ce ai mai?
            bai am gaze , vreo solutie ceva? cei cu gpl vreti sa va imbuteliez ceva???

sigpic

Comment

• bai aveo guy dece pui tu accentu pe liniute pe dat pe etc? unde te creze la shumi acasa??? tiam mai zis cati dintre noi siau luat logan ca sa se dea? deci bai racerilor scutitine ma...

sigpic

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                Spike ce ai mai?
                ........
                O greatza cumplita! Azi m-a depasit un oltcit si de-atunci nu mai am somn. Nici azi noapte n-am putut sa dorm (am visat asta!... iti dai seama!!). Cred ca nici la noapte n-o sa dorm...

Comment

• vai saracutu

sigpic

Comment

• dupa cateva search-uri pe google, am gasit urmatoarele lucruri ref la oltcit 12 trs si logan:
                    motor 1300cmc vs 1400cmc
                    putere 61,5CP/5500rpm vs 75CP/5500rpm
                    cuplu 96Nm vs 112 Nm
                    v_max 157km/h vs 165km/h
                    0-100:13,1 sec vs 13sec
                    consum mixt: 7% vs 6,5%
                    masa (gol) 875kg vs 975kg
                    astea fiind datele masinilor stock, va las sa trageti concluziile fara sa va mai certati
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai eu mi'am luat aveo sa ma dau ?.. .. Ma.... e vorba de demarajul celor 2 masini ...

Acum urmeaza ora de gramatica cu tine :

CRATIMA - pe scurt - se foloseste pentru a despartii unele cuvinte in silabe ( despartite din diverse motive ).

"Articolul hotarat - se ataseaza substantivului, direct sau cu ajutorul unei vocale de legatura, aratand ca obiectul denumit de acesta este cunoscut vorbitorului

Articolul nehotarat - Insoteste un substantiv, precedandu-l intotdeauna, aratand obiectul definit de acesta nu este cunoscut vorbitorului."

Textul tau :
                      "bai aveo guy dece pui tu accentu pe liniute pe dat pe etc? unde te creze la shumi acasa??? tiam mai zis cati dintre noi siau luat logan ca sa se dea? deci bai racerilor scutitine ma..."

Bai Aveo guy de ce pui tu accentuL pe liniute, pe dat, pe etc? Unde te crezi , la Shumi acasa??? ti-am mai zis cati dintre noi si-au luat Logan ca sa se dea ? Deci bai racerilor scutiti-ne ma ...."

In loc de "-" poti folosi " ' " ... ( nerecomandat ).

Comment

• baietii astia cred ca erau toti intr'un oltcit cand pe sosea s'au luat la intrecere cu un logan pe care l'au si facut domne' si acum colac peste pupaza au venit pe forum sa ne povesteasca mareata lor isprava...))))))))))))

Comment

• Nu .... eram pe o pista dezafectata ... ... Si posesorii de Logan 1.4 au putut vedea mai bine ce triple frumoase are HKE ...

Comment

• Stai putin HKE mai revine ?? pai ne declara ca nu mai calca pe aici, nu? oricum razzvane am sa te rog sa-i citesti tu inainte ce sa mai discutat pe aici ca el saracu e cam dezorientat ... probabil are traume de la atat sofat olcit si dureri in piept de la acelerarile puternice de care are parte. Totusi am sa-l rog sa fie mai atent cu replicile la adresa mea ca nu ma trag de sireturi cu el.
                            Si voua vi se pare minunat ca masina aia poate depasi cateva loganuri 1.4stock?(oricum noi nu cunostem toate datele problemei) ... Dar voi chiar nu vedeti ca majoritatea de aici nu suntem fani liniute si ca ne lasa rece aspectul asta ... o masina se caracterizeaza din mai multe puncte de vedere nu doar performantele pe 400m ...
                            sigpic
                            Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Nu pot eu sa'i zic lui cum sa vorbeasca cu voi ... Eu sper sa reusesc sa'l fac pe mcv boy sa invete sa scrie corect ... ( cat timp mai e recuperabil ).

" si dureri in piept de la acelerarile puternice de care are parte" buna asta ...

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                                Nu pot eu sa'i zic lui cum sa vorbeasca cu voi ... Eu sper sa reusesc sa'l fac pe mcv boy sa invete sa scrie corect ... ( cat timp mai e recuperabil ).

" si dureri in piept de la acelerarile puternice de care are parte" buna asta ...
                                poate ar trebui sa faci un thread separat, de genu` : "Cum sa scriem corect posturile"...
                                eu zic ca te stresezi degeaba...
                                1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google