Ce parere aveti???ma intereseaza pe 400 dar si la viteza maxima!!!Castig sau dau o lada de bere???
Logan 1.6 16v vs Megane 1.5 dci 100 cp
Collapse
X
-
o sa castigi numai daca stii sa schimbi vitezele ... la fel si el , o sa observi de la start ca avantajul este usor favorabil lui datorita cuplului mai mare
-
Meganul e masina mare si puturoasa si nu are nici un fel de valente sportive. Prestige-ul se mai chinuie el putin dar daca intr-adevar stii sa schimbi vitezele atunci nu e o problema...
Mai bine faci altceva...iei tu o juma de lada, el o juma de lada de bere si ba imbatati muci si lasati liniutele ca sunt periculoase in primul rand si ilegale in al 2-lea..
Parerea mea..
Comment
-
E vorba de motorul 1,5 dCi 105 CP?
Ce model? Sedan/Bicorp/Coupe?
Ce cutie de viteze?
Comment
-
Vorba lui Dantes... puneti mana de la mana, luati o lada de bere, o beti pe jumatate si faceti o liniuta pe calculator cu NFS Carbon, sau cu orice altceva. Pe bune... chiar va sta rau cu capul intre urechi? Nici nu vreau sa ma gandesc la ce-a patit amaratul ala de bani gata din Constanta care a murit la o liniuta in Mamaia cu Porsche Cayenne.
Comment
-
Mai tragic e ca atunci au murit vreo 3 oameni din Cayenne.
Comment
-
masina e megane sedan are cutie manula 5 trepte!eu nu sunt de acord cu cursele ilegale dar n-am ce face tre sa ii arat ca am cu ce.astept sa se usuce se jos si o sa revin cu filmulete!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
pentru amuzament ..... doar sa nu fie meganul ala nou in 6 trepte
Comment
-
Pariez ca'i dai peste 4 masini in 400 m...
Am vazut cursa intre 407 136 cp si 1.6 16v ( ambi soferi "cunoscatori de liniute"... Loganul era in fundul lu' 407 la sfarsit .. ( sunt cam 350 m unde s'au dat ). Bine ca incepand din treapta a 4'a Loganul nu mai avea nici'o treaba...
Comment
-
Il faci clar daca stii sa schimbi vitezele si le schimbi peste zona de cuplu maxim, undeva la 5000-5500 rpm.
Megane-ul face 0-100 km/h in 11,2 s si Logan 1,6 16v face in 10,2 s.
Comment
Comment