Logan 1.6 16v vs Megane 1.5 dci 100 cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acceleratie 0-100km/h (s): 12.8 - Megane 1.5 dci 100cp.

Iar viteza se schimba unde ai puterea maxima ... ( de exemplu eu am la 6300) .. .of of. La 16 v se schimba la 5.750.

Comment

Originally posted by Razzvan View Post

Iar viteza se schimba unde ai puterea maxima ... ( de exemplu eu am la 6300) .. .of of. La 16 v se schimba la 5.750.
      nu te supara ca intreb.... da ce masina ia tu ??
      0.9 tce SL plus

Comment

Poti sa intri pe profilul meu si o sa vezi .... asta daca nu'ti dai seama din avatar

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
          Vezi ca te-ai uitat la ala de 85 CP.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Motor 1.5 DCI
            - Capacitate cilindrica (cmc): 1461
            - Cutie de viteze: 5M
            - Putere maxima(CP@RPM): 100@4000
            - Cuplu maxim (NM@RPM): 200@1900
            - Viteza max (km/h): 179
            - Acceleratie 0-100km/h (s): 12.8

Site'ul de la renault nu'mi merge...

later edit ... la ei pe site apare un 1.5 dci 105 cp - 11.2...

Comment

La Renault pe site scrie 11,2 s si aici scrie 11,1 deci cam asta e timpul.

Comment

Pe wiki scrie tot 12.8.. Vezi ca te uiti la motorul de 105 cp .. nu la 1.5 dci 100 cp...

Comment

@Stuke: E motorul de 100 CP sau 105 CP? Ca ma gandeam ca ai gresit titlul.

Comment

motorul este de 100cp.masina e fabricatie 2006(parca)si nu stiu exact daca mai exista motorizarea ca are probleme mari iarna. Ex. din iancului pana in militari se raceste motorul de tot(ajunge sa trepideze) si la service au zis ca este normal si sa nu mai circule iarna cu ea )
                    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

AM UITAT SA INTREB!!!
                      de ce acceleraza in treapta a-5-a pe pilot automat mai repede decat daca as duce pedala prin podea???(referire la megane)
                      Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

acum exista asta de 105CP pe megane dci,practic au mai adaugat 5CP ca indeplinesc normele Euro4 la poluare.
                        si 16v de pe logan il face pe asta megane dci in primul rand ca e mai usor si scoate un 0-100km/h cu 1 sec mai repede ca meganul dci de 105cp sau chiar asta de 100cp

Comment

normal 16v ar trebui sa faca megane'ul dCi ... acum depinde si de sofer... daca pleci de pe loc la 4000rpm atunci o sa patinezi ca nebunul... nu o sa ai prea multa aderenta...daca pleci mai jos si schimbi intre 5500- 6000 si nu eziti la a2'a il faci !! gooD lucK!!
                          PS : daca te gandeai ca are un avantaj ca acc. mai repede in a 5'a te inseli... nu o sa ajungeti la a5'a pe 400m... ala care ajunge primul la a5'a pierde!!

Comment

Merg pe logan 1.6 16v........cu acelasi sofer......nu ca ar fi loganu' 1.6 16v mare masina..oricum 1.5 dci e peste.....usurel sa nu sariti pe mine ,glumeam
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

pe 400 m sunt sonvins ca nu are nici o sansa dar....sunt cam 20 km pan la primul pod unde se poate ontoarce si mie ca ma cam prinde idn urma.Meganul duce 200 kmh msx(de acolo numai trage)iar loganul am inteles ca duce si mai mult dar ramane de vazur ca e nasol cu stabilitatea.

Comment

Originally posted by Stuke View Post
                                pe 400 m sunt sonvins ca nu are nici o sansa dar....sunt cam 20 km pan la primul pod unde se poate ontoarce si mie ca ma cam prinde idn urma.Meganul duce 200 kmh msx(de acolo numai trage)iar loganul am inteles ca duce si mai mult dar ramane de vazur ca e nasol cu stabilitatea.
                                Intradevar,la capitolul stabilitate loganu' stock e praf,mai ales dupa 140km/h ,cand este chiar periculoasa
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google