If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O masina frumoasa. Pacat ca nu se produce si pentru noi. Mie imi place.
Masina se vinde si in romania.....devine tentant pentru tine?
Din lipsa de timp nu am pus date tehnice dar le pun acum..
Putere 105cp la 5750rot.vs110la 6500rot
0....100km/h 10,2 vs11,5
consum mediu 7,1 vs 7,8
v. max.183 vs 190
Faptul ca Lotus a setat trenul de rulare, nu stiu daca se potriveste bine cu ulitele noastre,ei fiind niste constructori de masini sportive.
cu cat mai multe masini ieftine iesite pe piata pune presiune pe Dacia pentru a imbunatati actualele masini sau scoaterea unor noi autoturisme ieftine ...masina asta proton are cateva lucruri interesante la interior ce ar fi putut introdu-se si pe Loganuri dar asta este ne facem treaba cu ele asa cum sunt
gurile de aer, consola centrala, fetele de usi cu comenzile pentru geamuri si manerele sunt intradevar mai frumoase ca la logan..in rest e pilaf...astea daca vrei se pot schimba si la Logan...
Arata bine masina dar nu m-as entuziasma prea mult la calitatea interiorului. In poze, toate arata de parca ar fi cu cel putin o clasa mai sus. Imi aduc aminte cand au aparut primele poze cu Logan Prestige, mai mai ca ziceai ca e Clio RS...
Problema cea mai mare a masinii e aceea a locului de productie si a disponibilitatii scazute a pieselor de schimb.
Ar fi fost mult prea bine ca Dacia sa aiba concurenta in segment, fapt ce ar fi dus la scaderea preturilor sau cresterea calitatii, dar deh, asta nu tine de noi, tine de lipsa de "nuci" a producatorilor! Pur si simplu n-au curaj sa intre in segmentul low-cost!
sa-l (de)tina sanatosi sunt curios ce rezultate or sa aiba in irc, ca sa ne facem o idee despre cat de bine fac baietii astia masini si cat de bine le seteaza lotus trenurile de rulare. anul trecut au fost la un pas de un maret fiasco, dar ca orice inceput, e greu. au mai avut tentativa prin anii '90 in wrc, dar s-au soldat cu semi-esec. oricum, spre deosebire de altii, care au impresia ca fac super-masini dar nu participa, sa nu se ia vopseaua, proton macar are "sange" sa-si faca reclama in felul asta.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Interesanta masina...si intr-adevar...la aspectul exterior puncteaza cel mai bine fata de Logan. Si cum mai spunea cineva...nu stiu cat de eficienta ar fi suspensia reglata de Lotus pe "soselele" din tara noastra
arata bine e peste logan doar la exterior si la interior. in rest nu stiu la motor. nu avem multe variante sa comparam loganul si sa iesim mai bine.
si mai are si 240km/h pe ceas. la logan doar nr de km parcursi poate ajunge la 240
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment